Ivan Langer odpálil dvě bomby. To musíte vidět

09.06.2016 11:04

Bývalý ministr vnitra Ivan Langer (ODS) umístil na svůj facebookový profil dva statusy, které se vyjadřují k aktuálnímu dění.

Ivan Langer odpálil dvě bomby. To musíte vidět
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivan Langer

Anketa

Myslíte si, že teroristé úspěšně využíjí mistrovství Evropy ve fotbale k úderu?

hlasovalo: 2927 lidí

„V referendu o vstupu do EU jsem hlasoval proti. Bude-li se EU vyvíjet tak, jak se vyvíjí... V referendu o vystoupení z EU budu hlasovat pro,“ nechal se slyšet Langer. Paradoxně to však byl on, za jehož ministrování byl zaveden Schengen a zrušeny hraniční kontroly.

Ve svém následujícím statusu se vyjádřil k informacím, že šéf Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Robert Šlachta má blízko k předsedovi hnutí ANO Andreji Babišovi. Jeho hnutí tak prý proto bojuje za to, aby nedošlo ke sloučení s Útvarem pro odhalování finanční kriminality a vytvoření jednoho centrálního úřadu. Oba muži známost popírají. 

„Ano, Roberte! Opravdu nejsme propojeni! A nikdy jsme nebyli! Skleničky ve sklepě jsem před domovkou umyl. Daktylky jsou negativní! SMS jsem v telefonech myslím vymazal. A kdyby ne, určitě to zařídíš! Jen tvůj obrázek s tvým věnováním si tvoji kluci vyfotili. Pošli mi ho prosím! Až zase budeš chtít přijít na návštěvu, dej vědět předem. Neznámým lidem neotvírám! A pozdravuj Andreje! Ivan,“ rýpl si Langer.

Celé znění facebookových příspěvků:

V referendu o vstupu do EU jsem hlasoval proti. Bude-li se EU vyvíjet tak, jak se vyvíjí... V referendu o vystoupení z EU budu hlasovat pro!

ANO Roberte! Opravdu spolu nejsme propojeni! A nikdy jsme nebyli! Skleničky ve sklepě jsem před domovkou umyl. Daktylky jsou negativní! SMS jsem v telefonech myslím vymazal. A kdyby ne, určitě to zařídíš! Jen tvůj obrázek s tvým věnováním si tvoji kluci vyfotili. Pošli mi ho prosím! Äž zase budeš chtít přijít na návštěvu, dej vědět předem. Neznámým lidem neotvírám! A pozdravuj Andreje! Ivan

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…