Ivo Valenta: Vladimir Putin je mi ukradený

03.04.2017 10:51

Senátor Ivo Valenta se ohradil proti informacím některých médií, podle nichž má být prokremelským agentem, který má v České republice umetat chodníček politickým zájmům Ruska.

Ivo Valenta: Vladimir Putin je mi ukradený
Foto: Daniela Černá
Popisek: Senátor Ivo Valenta na setkání se starosty Slovácka v Babicích na Uherskohradišťsku

„Prý ‚jasným‘ důkazem je mé volání po reformě EU, pochvaly adresované Donaldu Trumpovi, kritika protiruských sankcí, které ohrožují stovky pracovních míst nejen na Slovácku, investice do médií, kterým se ti stejní lidé snaží dát nálepku stejné putinovské propagandy,“ píše Valenta.

Upozorňuje, že jeho názory nijak nesouvisí s „vlivem Ruska“. „Prezident Putin je mi ukradený a nechci, aby se on, anebo jakýkoliv jiný mudrlant ze zahraničí, vměšoval do dění v naší zemi. Nechci diktátora z Moskvy, nechci diktátora z Bruselu, nechci, aby diktátoři vyrůstali v českém parlamentu. Chci, abychom byli demokratickou zemi, která ctí svobodu a soukromí, která si hrdě hájí své národní zájmy a je pro ni prioritní bezpečnost a prosperita občanů,“ vysvětlil Valenta.

Domnívá se, že právě tím tolik vadí „těmto pohádkářům, kteří tak nadšeně makají, aby veškeré takové úsilí již v zárodku zašlapali do země,“ uvedl a dodal: „Ale to se jim, alespoň v mém případě, nemá jak podařit.“

Celý text je ZDE

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…