Jadrné VIDEO pro muslimy: Už se na toho Alláha vyserte

02.01.2017 7:02

Protiislámský politický aktivista Martin Konvička zhodnotil rok 2016. V rozhovoru, který poskytl skupině Nová Buržoazie, se vyjádřil také k roku začínajícímu. Mohamedánům pak zaslal neotřelé přání.

Jadrné VIDEO pro muslimy: Už se na toho Alláha vyserte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Happening s názvem Okupanti obsazují Prahu v souvislosti s výročím vpádu vojsk Varšavské smlouvy do Československa v roce 1968

„Byl to divoký rok,“ řekl úvodem Konvička. „Nechce se mi ani věřit, že se vše stalo v jednom roce. Do roku jsem vstupoval jako čerstvě potvrzený lídr Bloku proti islámu. Bohužel během několika prvních měsíců se ukázalo, že spolupráce s Úsvitem se změnila ve vazalství. Celé to skončilo rozbitím bloku v květnu, v červnu, kdy jsem naivně předpokládal, že řada lidí půjde za mnou, a ne za podvodníky,“ lehce si posteskl Konvička. 

„Všechny ty pesimistické předpovědi o tom, že bude hůř, že islamistické útoky na Evropu nekončí, že mohamedán zůstane mohamedánem, i kdybychom mu blonďaté panenky do postele nosili, se naplňují. A opět se ukazuje naprostá neschopnost establishmentu s tím něco podniknout,“ sdělil Konvička mimo jiné k teroristickému útoku v Berlíně. 

Konvička mimo jiné také uvedl, že se pokusí dát v polovině ledna o sobě více vědět. Mrzí jej totiž, že kariéristé a blbci rozbili politickou scénu. „A ti pořád na tom hřišti jsou, štěkají po sobě a zapomněli to podstatné, proč jsme vlastně do nějakého veřejného prostoru šli,“ řekl. „A teď sice kdejaký Chovanec nebo Babiš mluví stejně jako před rokem Konvička a Hampl, ale není důvod jim věřit. Jsou to jen oportunistické vytáčky. Můžete věřit lidem, kteří vám před rokem říkali, že žádný problém není?“ pozastavil se. 

„Nejde o to, mít moc v tomto státě, ale ovlivňovat dění a těmto mocným šlapat na paty. Problém s islámem je primárně náš evropský, náš český problém. Kdybychom my nebyli slabí, hloupí, pokrytečtí, neupřímní sami k sobě, tak by nějací pouštní pitomci, islám ze 7. století, neměli šanci,“ uzavřel s přáním nejzodpovědnějších papalášů a co nejméně strachu. „Mohamedánům bych popřál, aby se na toho Alláha vysrali,“ sdělil závěrem.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…