Jak dlouho jim to ještě budeme trpět? Senátor Doubrava odhaluje strašné plány se spadlým letadlem

24.07.2014 19:31

Senátor Jaroslav Doubrava se zděsil, když si přečetl článek o leteckém neštěstí na východě Ukrajiny, který pochází z nezávislého serveru Aeronet.cz. Podle něj z toho vyplývá, že za tragédií stojí Kyjev.

Jak dlouho jim to ještě budeme trpět? Senátor Doubrava odhaluje strašné plány se spadlým letadlem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

„Nemilé myšlenky se hlavou mi honí. Kdo si s námi zahrává jak kočka s myší. Jak dlouho jim to ještě budeme trpět???!!!“ napsal na svůj profil na sociální síti Facebook senátor Jaroslav Doubrava.

Sdílel pak text nezávislého serveru, který analyzuje příčiny pádu malajsijského letadla. „Není pochyb, už není pochyb! Kyjev stojí za sestřelením letu MH17 bez jakýchkoliv pochybností. Dnes se dostala na světlo světa informace, že onen španělský dispečer je skutečná fyzická osoba, že to, co psal na Twitter, je nejspíš opravdu pravda. Kyjev dnes odmítl vydat audio nahrávky mezinárodní vyšetřovací komisi a bylo potvrzeno, že bezpečnostní ukrajinská služba SBU vtrhla krátce po zřícení letadla do řídící věže a pásky zkonfiskovala,“ cituje článek Doubrava.

„Co se tedy ve skutečnosti děje? Čeho jsme svědky? Proč tady někdo unáší letadla, která mizí, a proč sestřeluje letadla a zabíjí cestující? Proč se tolik indicií z březnového letu MH370 shoduje s tragédií letu MH17 na Ukrajině? Proč stejný dopravce? A proč stejný typ boeingu? Dělá snad Malaysia Airlines nějakého zvrhlého „světlonoše“, který pomáhá lidem plánujícím NWO umetat cestu světového veřejného mínění, které má vést k většímu špehování, větší ztrátě soukromí a osobních svobod a především k velké světové válce s Ruskem?“ stojí dále v textu.

Doubrava zde sice přiznává, že není autorem článku, ale přesto se pomyslně pod něj podepisuje.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: pan

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…