Jandák se utrhl na Nečase a použil slovo "vůl"

21.11.2012 7:02 | Zprávy

Vláda premiéra Petra Nečase (ODS) je prý jako Titanic těsně před potopením. Proto se její kapitán, tedy premiér, už uchyluje k výrazům, kterých by za normálních okolností nepoužil.

Jandák se utrhl na Nečase a použil slovo "vůl"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vítězslav Jandák

Premiér Petr Nečas (ODS) se ostře opřel do opozice. Kritizoval ji zejména v souvislosti se systémem důchodové reformy. Právě opoziční ČSSD přitom  zavedení druhého pilíře důchodového systému tvrdě odmítá.

Nečas neváhal v úterý na adresu sociální demokracie použít slova jako "dryáčnická opozice" nebo "nejapná bolševická rétorika."

Titanic těsně před potopením

Poslanec za ČSSD a exministr kultury Vítězslav Jandák se Nečasovým verbálním výpadům nediví. "Když byl Titanic v poslední fázi, také se tam nešetřilo neslušnými slovy, to je dokázáno. A premiér Nečas je v podobné situaci, ví, že se jeho loď potápí," řekl ParlamentnímListům.cz Jandák.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Šulcová

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

válka

Fakt si myslíte, že NATO, což jsme i my, chce válku s Ruskem? Máte proto nějaké důkazy? A myslíte si, že i Ukrajina chtěla válku s Ruskem? Podle mě jediný, kdo chce válku a začalo jí, je Rusko, které by evidentně chtělo obnovit i svůj vliv v Evropě po druhé světové válce.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klub Saša. Všichni europoslanci ODS provázáni

21:50 Klub Saša. Všichni europoslanci ODS provázáni

Nejsilnější vládní strana ztratila jeden europarlamentní mandát a vyšle do Bruselu tři poslance. Zaj…