Jandourek od Šafra si myslí, že komunista Skála je na drogách. Přečtěte si více

03.11.2019 17:32

Sociolog a publicista Jan Jandourek se na serveru Forum24.cz pustil do komunisty Josefa Skály. Jandourkovi se zdá, že komunista ujíždí na drogách, konkrétně na LSD.

Jandourek od Šafra si myslí, že komunista Skála je na drogách. Přečtěte si více
Foto: Hans Štembera
Popisek: Protest za propuštění Juliana Assange, zakladatele WikiLeaks, před britskou ambasádou v Praze

Josef Skála, komunista starého ražení (což jsou ovšem skoro všichni), se zřejmě rozhodl odvést pozornost od výroků spolusoudruha Grospiče považujícího mrtvé z doby invaze roku 1968 za oběti dopravních nehod. V Haló novinách napsal článek, kde zvolil jazyk připomínající vize stalinistického básníka, který požil LSD,“ napsal Jandourek.

Narážel na Skálova slova z Halo novin, kde Skála tvrdil, že ve společnosti existuje jistá skupina osob, která dští jed, čímž se hnusí i většině společnosti a bezmyšlenkovitě útočí na Rusko.

PhDr. Josef Skála, CSc.

  • KSČM
  • historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • mimo zastupitelskou funkci

Vřeští jen jménem menšiny. Řídnoucí a legračně pelichající. Ta špína si vybrala zbraně špatně. Hnusí se i většině těch, kdo Rusko bůhvíjak ‚nemusí‘… drzost grázlů ostouzejících rudoarmějce však láme rekordy,“ napsal Skála.

Jandourek připomněl, že Skála v roce 1968 vítal sovětské okupanty a za normalizace patřil k věrným uchovatelům režimu. „Takže kolaborant, ohodnotil Skálu Jandourek s tím, že obdobné názory Skála zastává v podstatě dodnes. Snad doufá, že tím přiláká pozornost voličů. Podle publicisty však nemá mnoho šancí na úspěch, protože na politickou scénu už nastoupili noví „sekáči“, jak se Jandourek vyjádřil.

reklama

autor: mp

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…