Jaroslava Obermaierová podpořila na Hrad Josefa Skálu: Z pravice jsem měla vždycky strach a teď je vidět proč

30.07.2022 22:44 | Ze sítí

Herečka Jaroslava Obermaierová podporuje v prezidentské kandidatuře komunistického kandidáta Josefa Skálu. Podle umělkyně by byl někdejší místopředseda KSČM ideálním prezidentem, jelikož z něj čiší „pocit otevřenosti a vzdělanosti, kterou mnoho lidí postrádá“. V rozhovoru se Skálou též Obermaierová tvrdě naložila současné vládě. Jedna z předních političek jí prý připomněla „dozorkyni v Buchenwaldu“. Od Skály pak zaznělo, kdo má být zodpovědný za prodej zásobníků plynu.

Jaroslava Obermaierová podpořila na Hrad Josefa Skálu: Z pravice jsem měla vždycky strach a teď je vidět proč
Foto: Youtube
Popisek: Herečka Jaroslava Obermaierová.

Herečka se při vyslovení podpory bývalému místopředsedovi KSČM Josefu Skálovi netajila obavou, že jeho kandidatura bude „trnitou cestou“.

„Já bych velmi ráda a s čistým svědomím podpořila kandidaturu pana Skály. I když v hloubi duše vím, že ta cesta bude trnitá a problematická. Ale protože ho trochu znám a mám z něj pocit takové otevřenosti a vzdělanosti, kterou mnoho lidí postrádá,“ podpořila herečka komunistického prezidentského kandidáta, jenž patří ke konzervativní části strany.

Její slova o „trnité a problematické“ cestě Skály na Hrad se již částečně naplnila při jeho samotném zvolení kandidátem v rámci KSČM. Poté, co Skálu šéfka KSČM Kateřina Konečná navrhla, byly ohlasy k jeho postavení do čela komunistů v rámci boje o Hrad dosti rozpolcené.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…