Jdi do prdele, odéesko! Pravicový rozruch kvůli ošklivému obrázku Miloše Zemana

02.10.2016 11:56

Občanská demokratická strana zkritizovala prezidenta Miloše Zemana za to, že dal přednost ruské konferenci na ostrově Rhodos před pohřbem izraelského prezidenta Šimona Perese. Brněnský bloger a bývalý člen ODS Petr Paulczyňski za to poslal své někdejší kolegy „do prdele“.

Jdi do prdele, odéesko! Pravicový rozruch kvůli ošklivému obrázku Miloše Zemana
Foto: Radim Panenka
Popisek: Miloš Zeman

Petr Paulczyňski se rozohnil na sociální síti Facebook. Ani trochu se mu totiž nelíbilo, jak se dnešní ODS postavila k cestě prezidenta Miloše Zemana na Rhodos na fórum Dialog civilizací. Jde o konferenci, kterou pravidelně pořádá muž, jenž míval blízko k ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi, Vladimir Jakunin. Kromě prezidenta Zemana na konferenci vystoupil i jeho předchůdce ve funkci Václav Klaus.  

„Zatímco včera probíhal pohřeb Šimona Perese, bývalého izraelského prezidenta, tak náš prezident se raději ‚bratříčkuje‘ na Rhodu. Svou neskrývanou náklonností k Putinovu Rusku Miloš Zeman znejisťuje naše spojence na mezinárodním poli ve směřování naší země. To je pravá chvíle nahlas říct, že patříme na Západ, ne na Východ!“ lze se už takřka 24 hodin dočíst na facebookové stránce ODS. Status je doplněn fotomontáží, na které se objímají prezidenti Miloš Zerman a Vladimir Putin, přičemž Zeman má na fotce výrazně větší hlavu, než je obvyklé, a Putina líbá. Pod fotografií zájemci najdou víc než stovku různých komentářů.

„Milá odéesko, běž do prdele, protože jestli máš zapotřebí takovýhle trapný fotomontáže, tak seš fakt zralá na zánik,“ napsal dnes již bývalý člen ODS žijící v Brně. Na sociální síti dal navíc najevo, že se mu nelíbí snahy současného předsedy ODS Petra Fialy distancovat se od Václava Klause. „No jestli Fiala cítí potřebu distancovat se od Klause, tak to teda já zas cítím potřebu vyhodit do koše i ten volební lístek ODS. Promiň Jiří Crha,“ vzkázal bloger současnému lídrovi občanských demokratů v Jihomoravském kraji.

Paulczyňski navíc v kritice ODS nezůstává sám. Petr Štěpánek, jenž také působil v řadách občanských demokratů a dnes kandiduje do senátu s podporou Alternativy pro Česko, označil vyjádření ODS za ubohé.

K Paulczyňského názoru se v diskuzi přidali také bloger Ladislav Větvička, který stručně konstatoval "smutný konec ODS", ale také bývalá senátorka za ODS Alena Venhodová: "Proboha, který hňup jim teď dělá kampaň? To je opravdu úroveň horší nádražního bufetu :(((."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…