Je to jinak? Dominik Feri našel zastání u celebrity. Ženské

31.05.2021 13:25

Filmová producentka Olga Menzelová se na svém instagramovém profilu vyjádřila ke kauze, jež se rozpoutala kolem dnes již exposlance za TOP 09 Dominika Feriho. „Sama si neumím představit, že bych si takovou šílenou, stresující a ponižující zkušenost nechávala roky pro sebe a nebránila se, i kdyby to byl samotný prezident Zeměkoule,“ poznamenala Menzelová.

Je to jinak? Dominik Feri našel zastání u celebrity. Ženské
Foto: Lucie Vítková
Popisek: Olga Menzelová

„Dámy a paní, dívky a ženy, přátelé, dění posledních dní mi jako ženě nedá a neodpustím si následující úvahu. Umíte si představit, že byste se staly, notabene v dnešní době, předmětem sexuálního obtěžování nebo přímo nevybíravého chování ze strany muže, veřejně známého politika a ponechaly to bez adekvátní reakce? Může být podle vás strach z osoby agresora tak velký, že překoná pocit pošpinění, ponížení a frustrace přetrvávající možná do konce života?“ zeptala se na svém instagramovém profilu Menzelová. 

„Já sama si neumím představit, že bych si takovou šílenou, stresující a ponižující zkušenost nechávala roky pro sebe a nebránila se, i kdyby to byl samotný prezident Zeměkoule… Obzvlášť pokud bych věděla, že je dotyčný politik a čekala bych s obviněním (které se mi samozřejmě po tak dlouhé době bude sakra těžko prokazovat) na dobu před volbami? Moc mě zajímá váš názor. A sama se ptám: Cui bono?“ zeptala se dále Menzelová a dodala ke svému textu hashtagy odvaha, rovnoprávnost a sexuální násilí. Cui bono v překladu znamená v čí prospěch.

Olga Menzelová byla manželkou režiséra Jiřího Menzela, s nímž má jednu dceru. V době, kdy již žila s Menzelem, porodila dítě také režisérovi Jaroslavu Brabcovi. Nejmenšího potomka pak Menzelová má s egyptologem Miroslavem Bártou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…