Je zle. Po internetu kolují fotografie předsedy ODS, na které by možná nejradši zapomněl

21.05.2019 15:18

Na inkriminovaných snímcích je lídr ODS Petr Fiala s předákem Sudetoněmeckého landsmanšaftu a členem Panevropské unie Berndem Posseltem i s Otto von Habsburgem společně s vlajkou Panevropské unie.

Je zle. Po internetu kolují fotografie předsedy ODS, na které by možná nejradši zapomněl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Fiala

Anketa

Kdo bude nejvíc zklamán výsledkem eurovoleb v ČR?

6%
9%
11%
2%
4%
4%
hlasovalo: 11085 lidí
Tu založil Richard hrabě Coudenhove-Kalergi ve dvacátých letech dvacátého století a jejím cílem je politické sjednocení Evropy. Německá frakce „Paneuropa-Union“ má názorově blízko k bavorské politické straně Křesťansko-sociální unie Bavorska a k vyhnaneckým organizacím (Vertriebenenverband).

Na rozdíl od některých jiných pravicově-konzervativních sdružení je odpůrcem nacionalismu a existence národních států, z čehož vyplývá, že chce zastupovat zájmy vysídlených sudetských Němců, pokud možno v rámci evropského sjednocování.

Sám hrabě Kalergi ve svém díle Praktický idealismus napsal dle Neviditelného psa: „Člověk vzdálené budoucnosti bude kříženec. Dnešní rasy padnou za oběť prostoru a času. Eurasijsko-negroidní rasa budoucnosti, vnějškově podobná staroegyptské rase, nahradí rozmanitost národů rozmanitostí osobností.“

Někteří kritici současné Evropské unie dávají tento citát do souvislosti se současnou migrační krizí v Evropské unii a také s faktem, že německá kancléřka Angela Merkelová pozvala imigranty do Evropy.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…