Jiří Drahoš vyráží mezi lidovce. Pohovoří na jejich programové konferenci

15.09.2018 12:14

Dnes dopoledne pořádá KDU-ČSL v pražském paláci Charitas programovou a ideovou konferenci. Tři týdny před komunálními volbami si strana chce ujasnit programové a politické priority. Ideová konference naváže na oficiální čtvrteční start kampaně strany.

Jiří Drahoš vyráží mezi lidovce. Pohovoří na jejich programové konferenci
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Pavel Bělobrádek

Podle serveru Denik.cz na konferenci nebudou chybět lídři strany včetně Pavla Bělobrádka a místopředsedy Daniela Hermana. Konference se také mimo jiné zúčastní kandidát na senátora Jiří Drahoš, kterého lidovci spolu s TOP 09, Starosty a nezávislými a Zelenými podporují v kandidatuře v Praze 4.

Celá zpráva ZDE

Strana ve čtvrtek oficiálně zahájila svou kampaň před říjnovými komunálními a senátními volbami. Za hlavní téma označili dostupné bydlení. Bělobrádek podtrhl důležitost  voleb.

Volby do třetiny Senátu jsou podle něho klíčové, protože horní komora může hrát opoziční roli vůči vládě a garantovat zachování demokracie v ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…