John se zbavil chapadel. A schytal to nadávkami

12.05.2012 17:06

Jdete s křížkem po funuse. Jděte už do pr... Tak reagovali "fanoušci" Radka Johna na politikově facebookovém profilu po nominační konferenci Věcí veřejných v Hradci Králové, kde nebyl nominován vůbec nikdo.

John se zbavil chapadel. A schytal to nadávkami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radek John

"Už nejsme svázáni chapadly ODS a TOP 09 a můžeme přijímat dobrá řešení. Jak zleva, tak zprava - tedy to, co jsme slibovali před volbami," řekl John na brífinku po konferenci novinářům. A to samé vyvěsil i na svůj facebookový profil. A pěkně to tam schytal.

"‎... no to brzo, teď už vám to je tak trochu k ho.nu," odvětil "příznivec" Václav V.. A Michaela dodala: "Určitě vám to každý věří." Obecně v diskusi pod Johnovým příspěvkem převládají názory, že strana přišla "s křížkem po funuse". "Takto rozhodny jste mel byt hned po volbach, ne az pote, co z vas dinosauri udelali politicke mrtvoly," podotkl Václav Š.

Uživatel Mára reaguje poměrně zaskočeně: "Mám to chápat tak, že jste dosud nepřijali ani jedno dobré řešení a ve vládě jste byli jen kvůli tomu, ať jste u moci? No pěkně." "Jste směšní a ubozí. Je mi vás líto," přidává se Kateřina. A Otakar celou věc shrnuje: "Pane Johne, pokud by ve vaší straně byli chlapi a ne sra.ky, tak by se vám nikdo nesmál. Vše, co nyní řeknete a uděláte, je už bezpředmětné. Měli jste x příležitostí a z každé se vylezli jako srabi a podrazáci. Děkujeme, odejděte."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…