Jsme obětí konkurzní mafie, trvá na svém majitel Golfu Ještěd

29.02.2012 21:43

Krajský soud v Ústí nad Labem znovu poslal do konkurzu firmu Golf Ještěd, která už deset let tvrdí, že se stala obětí konkurzní mafie. Spor o konkurz společnosti se táhne už deset let, spolumajitel společnosti Aleš Vébr tvrdí, že konkurz byl uvalen na základě dluhů, které prý firma nenadělala.

Jsme obětí konkurzní mafie, trvá na svém majitel Golfu Ještěd
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Slovem „neobvyklý“ označila případ už v roce 2006 mluvčí pražského vrchního státního zastupitelství Irena Válová. Loni na podzim byl konkurz soudem coby nezákonný zrušen. Krajský soud v Ústí nad Labem ale nyní  poslal Golf Ještěd do konkurzu znovu.

 „To je skandál,  za těch deset let se v budově ústeckého soudu moc nezměnilo,“ rozčiloval se Vébr po rozhodnutí soudu.

Poté, co se Vébr rozhodl nenechat svou firmu padnout, úspěšně bojoval za navrácení majetku. Ukázalo se, že konkurzní správce Daniel Thonat, kterého do případu dosadil soud, byl součástí zatím nepravomocně odsouzeného konkurzního gangu soustředěného kolem soudce Berky.

Daniel Thonat na policii dokonce přiznal, že za přidělení případu poděkoval soudkyni Renatě Zlámalové zájezdem do londýna. „Šel jsem za ní na soudu a řekl jí, jestli neuvažuje o nějaké dovolené, že bych se jí chtěl revanšovat. Ona si vybrala zájezd do Londýna do nějakého luxusního hotelu,“ sdělil Thonat policistům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jhe

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

14:47 Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

Studentská pečeť za 104,90? Je to pravda. Tolik už stojí čokoláda, která ještě loni byla pod stovku.…