Kajínek: Josef Klíma na mně chtěl vydělávat. Je to hnus. Pepíku, už nemám chuť

01.06.2017 7:10

Dlouhá léta hájil reportér Josef Klíma dvojnásobného vraha Jiřího Kajínka, který v minulých dnech dostal milost od prezidenta republiky a je nyní na svobodě. Situace se však nyní změnila, píše deník Blesk.

Kajínek: Josef Klíma na mně chtěl vydělávat. Je to hnus. Pepíku, už nemám chuť
Foto: tan
Popisek: Novinář Josef Klíma

Klíma dokonce Kajínkovi nabízel bydlení a práci, bývalý vězeň však teď tvrdí, že reportérovi šlo také o peníze. Chtěl prý na na něm vydělávat. „Pár dní předtím, než jsem byl propuštěn z vězení, mi Klíma poslal dopis, a tam mi píše, že ho všichni berou jako mého guru a že se všichni těší na to, jak budeme spolupracovat,“ popisuje Kajínek, s nímž je nyní Klíma na válečné stezce. Reportér to zdůvodňuje reportážemi, které se mu nyní dostaly do rukou. 

Kajínek je však na Klímu rovněž naštvaný, a to z důvodu odvysílání pořadu Očima Josefa Klímy na Primě, jen deset dní poté, co prezident Zeman řekl, že uvažuje o milosti. V pořadu vystoupil Vojtěch Pokoš, muž, který jako jediný vraždu přežil. Kajínek tvrdí, že touto reportáží mohl Klíma Zemana ovlivnit. „Je to hnus,“ rozčiluje se a ptá se, zda si Klíma myslí, že je dementní. 

„Volal mi, jako že jsme kámoši. Já už s ním ale nechci spolupracovat. Nebudu se přetvařovat a říkat: Ahoj, Pepíku. Už nemám chuť,“ podotkl k celé věci Kajínek. 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…