Kalousek: Lůza vládne Rusku už 105 let. Smrt, utrpení, trosky, zmar

01.05.2022 22:02 | Ze sítí

Někdejší poslanec za TOP 09 Miroslav Kalousek se svými dvěma tweety věnoval Ukrajině a Rusku. „Svobodný svět musí porazit Zlo,“ poznamenal mimo jiné Kalousek. A také přemýšlel nad tím, jak přijal ruský prezident Vladimir Putin zprávu o zranění náčelníka generálního štábu Valerije Gerasimova.

Kalousek: Lůza vládne Rusku už 105 let. Smrt, utrpení, trosky, zmar
Foto: Screen: YouTube
Popisek: Miroslav Kalousek

„Smrt, lidské utrpení, trosky, zmar… Nic jiného lůza, která vládne v Rusku už 105 let, světu dát nikdy neuměla. V. Klaus st. bude asi říkat, že neví, zda ty fotky jsou skutečné, nebo naaranžované… Svobodný svět musí porazit Zlo a za zlo musí umět označit i jeho slouhy,“ poznamenal ve svém prvním tweetu Kalousek.

„Zajímalo by mě, zda Putin přijal zprávu o Gerasimově zranění s úlevou, nebo se zklamáním, že je to jenom zranění. Poslat náčelníka generálního štábu na bojiště je tak zvláštní a neobvyklý krok, že o motivech můžeme jenom spekulovat,“ zmínil v dalším tweetu také Kalousek. Dnes se totiž objevily zprávy, že byl v bojích na Ukrajině zraněn náčelník generálního štábu Valerij Gerasimov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vef

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

5:00 „Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

TÝDEN V MÉDIÍCH Dokud byl Pavel Tuleja rektorem Slezské univerzity v Opavě, nikoho jeho publikační č…