Kalousek: Zeman je vetchý stařec a Putinova investice

27.08.2020 13:16

Včera přání brzkého uzdravení. Dnes označení za „vetchého starce“ a spekulace, že Putin si přeje, aby se uzdravila jeho „investice“. Miroslav Kalousek se opět vyjádřil k Miloši Zemanovi.

Kalousek: Zeman je vetchý stařec a Putinova investice
Foto: Repro ČT24
Popisek: Předseda poslaneckého klubu TOP09, Miroslav Kalousek

Když předevčírem došlo k úrazu Miloše Zemana, Miroslav Kalousek byl jedním z prvních, kdo mu přál „brzké uzdravení bez následků“ a dodával, že v Zemanově věku není celková narkóza žádná legrace.

Ovšem nyní, když je prezident Zeman již na zdárné rekonvalescenci, se Kalousek pozastavil nad tím, kdo všechno mu přeje brzké uzdravení. Zvlášť ho zaujalo přání od prezidenta Ruské federace Vladimira Putina.

„Je pochopitelné, že vetchému starci přeje upřímně brzké uzdravení každý, kdo má rád lidi. Já jsem mu to popřál také. U pana Putina se však nemohu zbavit dojmu, že si přeje především zachování investice,“ poznamenal dnes odpoledne na twitteru.

Prezident si dle informací poskytnutých Jiřím Ovčáčkem zlomil ruku, když při pohybu odmítl použít hůlku nebo pomoc ochranky. Po zranění byl převezen do ÚVN Praha, kde byl zdařile operován.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…