Kalousek napadl Babiše. Dosud nejostřeji

03.06.2020 11:17

Předseda poslaneckého klubu TOP 09 a někdejší ministr financí Miroslav Kalousek promluvil o současné předsedovi vlády Andreji Babišovi (ANO) a rozhodně si přitom nedával pozor na pusu. Konstatoval, že se setkal už s celou řadou „arogantních kreténů“, ale Andrej Babiš byl vůbec nejhorší ze všech.

Kalousek napadl Babiše. Dosud nejostřeji
Foto: Repro ČT24
Popisek: Miroslav Kalousek, předseda poslaneckého klubu TOP09

Není tajemstvím, že si stávající premiér Andrej Babiš a někdejší ministr financí Mirosav Kalousek nemohou přijít na jméno. Kalousek před pár dny v rozhovoru pro CNN Prima News prohlásil, že z něj „Babišova PR mašina“ udělala symbol největšího zla, aby se měl jeden z nejbohatších Čechů proti komu vymezovat a ukazovat prstem na nepřítele, proti kterému je třeba se spojit.

Jenže ani Kalousek nezůstává Babišovi nic dluže. Na Teitteru se na předsu vlády vrhnul a napsal několik slov, které by si Babiš rozhodně za rámeček nedal.

„Za třicet let jsem v politice zažil desítky arogantnícn kreténů bez špetky sebereflexe. Nikdo z nich Vám však v této disciplině nesahal ani po kotníky, pane premiére. Tady na Vás nikdo nemá,“ vypálil poslanec TOP 09.

Co ho tak rozlítilo?

Babišova poznámka o tom, že se tak strašně těšil na interpelace od poslanců a oni mu je zrušili.

Opozice si přitom často stěžuje, že se Babiš na interpelacích často vůbec neobjevuje a když už se uráčí přijít, často neodpovídá na položené dotazy.

Miroslav Kalousek popsal Andreje Babiše

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…