Kandidáty do čela ČSSD dnes nominují další tři kraje

21.01.2017 6:34

Krajské organizace na Vysočině a v Jihomoravském a Olomouckém kraji dnes nominují své kandidáty do vedení ČSSD. Na všech předchozích devíti krajských konferencích získal podporu k pokračování v čele sociální demokracie premiér Bohuslav Sobotka, statutárním místopředsedou by podle regionů měl zůstat ministr vnitra Milan Chovanec.

Kandidáty do čela ČSSD dnes nominují další tři kraje
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předvolební plakáty ČSSD v Přerově

Nominaci získal Sobotka zatím na všech konferencích, které také osobně navštěvuje. Také Chovance, jehož pokračování si Sobotka přeje, dosud navrhly všechny kraje. Sedm regionů se vyslovilo pro další pokračování místopředsedkyně a ministryně práce Michaely Marksové, šest podpořilo také ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka a náměstkyni ministra zdravotnictví Lenku Tesku Arnoštovou.

Nominace získali i šéf Sněmovny Jan Hamáček, volební manažer Jan Birke, místopředseda pro hospodaření Martin Starec, náměstek pražské primátorky Petr Dolínek a poslanci Jeroným Tejc a Jaroslav Foldyna. Kandidáty bude ještě vybírat jihočeská a moravskoslezská ČSSD. Sjezd má strana na programu v březnu v Brně.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…