Karel Gott pro PL: Donald J. Trump vrací lidem naději. Jako se to povedlo Reaganovi

10.11.2016 9:47

Donald Trump Američanům svým zvolením vrací naději, že lze proměnit americký sen ve skutečnost, říká ParlamentnímListům.cz mnohonásobný Český slavík Karel Gott ve spojitosti s cestou amerického miliardáře do Oválné pracovny Bílého domu.

Karel Gott pro PL: Donald J. Trump vrací lidem naději. Jako se to povedlo Reaganovi
Foto: Facebook Karla Gotta
Popisek: Karel Gott

Vítězství Donalda Trumpa v amerických prezidentských volbách mnoho lidí v Česku prý velmi překvapilo. Zatímco politici hovoří o tom, že Trump může být nevyzpytatelný, ovšem může přinést zklidnění mezinárodní situace, podle zahraničních analytiků s nově zvoleným americkým prezidentem zřejmě nastane změna postoje Spojených států k Rusku, osoba samotného Trumpa pak může narušit transatlantické vazby a vztahy v NATO.

Stranou zájmu amerických voleb nezůstali ani umělci. ParlamentnímListům.cz ve spojitosti předchozích hodin řekli, že vítězství Donalda Trumpa převážně vítají a souhlasí i s tím, že volba Američanů změní do jisté míry svět.

Nejinak se na cestu Donalda Trumpa do Bílého domu dívá i několikanásobný Zlatý a Český slavík Karel Gott.

„Donalda Trumpa i Hillary Clintonovou jsem velmi bedlivě sledoval, zejména proto, abych vypozoroval, jak si svou řečí a projevem dovedou získat americké voliče. Protože Američané touží po starém obraze Ameriky – touží po úspěchu a sebevědomí, a to svým voličům Donald Trump, dle mého, vrátil. Zejména svým přesvědčivým a srozumitelným projevem,“ řekl Gott na konto někdejšího manžela Ivany Trump Zelníčkové, s níž se osobně znal.

Podle Gotta je Trump vlastně pro Američany ztělesněním amerického snu. „Donald Trump jim totiž vrací naději, že opět promění americký sen ve skutečnost. Jako se to povedlo například Ronaldu Reaganovi,“ dodal pro ParlamentníListy.cz zpěvák, který se zotavuje po operaci páteře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…