Kasl dál škodí Babišovi. Říká: V ANO vládne totalita, řev a zastrašování

04.06.2014 7:47

To, že ponechal ve vedení pražské organizace ANO bývalou členku ČSSD Radmilu Kleslovou, vyčítá Andreji Babišovi bývalý pražský primátor a dlouholetý člen ODS Jan Kasl. Uvedl to v rozhovoru pro server Týden.cz. Kasl obdobné rozhovory v poslední době poskytl i dalším médiím. Exprimátor se také vyjádřil k volebním šancím Babišova hnutí v hlavním městě.

Kasl dál škodí Babišovi. Říká: V ANO vládne totalita, řev a zastrašování
Foto: jankasl.cz
Popisek: Exprimátor Jan Kasl

Kasl měl vést pražskou kandidátku hnutí ANO. Jenže odmítl, aby se na kandidátce objevila i Kleslová, kterou považuje za intrikánku a kterou do vedení pražského ANO dosadil sám Babiš. Podle serveru se proti bývalému primátorovi ozvaly hlasy přímo z pražské organizace, jejíž někteří členové tvrdili, že není týmovým hráčem. Babišovo hnutí nakonec rozhodlo, že kandidátku nepovede ani jeden z nich.

 Kleslová je prý schopná intrikánka

Kasl o Kleslové uvedl, že „je to velmi šikovná, dovedná a schopná intrikánka“, která prý dokázala dát dohromady „ty neschopné a všeho schopné“. Podle exprimátora mnozí z těch slušných v ANO, kterých je tam spousta, jsou otrávení a nepovažují paní Kleslovou za to správné „ANO". A popsal metody, které Kleslová prý používá:  „Stačí vytvořit atmosféru strachu, jako že vyhodí krajskou manažerku, protože mi pomohla svolat teambuilding, vzdělávací akci. Prostě se zastrašuje, předseda odejde, protože na něj řve, jak si mohl dovolit něco udělat. Prostě to jsou metody totalitní, které ona má zažité. Že jí Babiš věří, chápu, ale neměl ji pouštět do Prahy.“

ANO v Praze díky Babišovi uspěje. Ale…

Kasl také tvrdí, že Kleslová je protřelá typická „šedá eminence" a že na Praze 10 je v koalici s lidmi okolo vlivného podnikatele Tomáše Hrdličky.

Vyjádřil se i k šancím, které má ANO v Praze v podzimních komunálních volbách. „Jistě uspěje, protože sama značka Andrej Babiš dělá procenta. Ale podívejte se na výsledky ANO v evropských volbách za hlavní město, to je tragédie. Proti TOP 09 je to poloviční až třetinové, záleží na tom, která Praha,“ uvedl Kasl s tím, že spousta lidí sice věřila, že ANO je nadějí. „Ale jsou zklamáni z toho, co se  tam děje,“ poznamenal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…