Kauza „chcíplého psa" pokračuje: S Bělobrádkem prý aspoň zažijete psinu. Se Sobotkou ne

01.09.2017 8:28

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek na sebe upoutal pozornost, když jedné z mladých žen, která smutnila nad skonem svého psa, napsal, že psi neumírají, nýbrž chcípají. „Věřte veterináři,“ doplnil ještě a přidal smajlíka. Češi, Moravané a Slezané, kteří mají doma psy, kočky a další domácí mazlíčky, to Bělobrádkovi spočítali. Reportér MF Dnes Ondřej Leinert se ho ale zastal.

Kauza „chcíplého psa" pokračuje: S Bělobrádkem prý aspoň zažijete psinu. Se Sobotkou ne
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Bělobrádek

Šéf Lidovců Pavel Bělobrádek ukázal, že na sebe umí upoutat pozornost, když Čechům, Moravanům a Slezanům vysvětloval na sociálních sítích, že zvířata neumírají, nýbrž chcípou. Vysloužil si za to celou řadu kritických komentářů a celou řadu vtipů na účet šéfa lidovců. Ondřej Leinert se však Bělobrádka zastal. Ocenil u něj, že se jako mnozí jiní politici nepřetvařoval a zůstal „svůj“.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

„Na druhou stranu, sympatické na tom příspěvku je aspoň to, že si můžete být jisti: je to on a fakt si na nic nehraje. Potenciálním voličům si na Facebooku stačí přečíst pár Bělobrádkových příspěvků. ... V případě unifikovaných deklamací programu ČSSD, vlády a formálních zápisků z pracovních cest, které na Facebooku předvádí Bohuslav Sobotka, moc moudří nebudete. Premiér se sice chová státnicky, psinu jako s Bělobrádkem s ním na Facebooku ale nezažijete,“ napsal Leinert.

Nakonec ještě dodal, že i u Andreje Babiše, šéfa hnutí ANO, to na sociálních sítích žije. Bývalý ministr financí je prý vtipný a má nadhled. Jenže to má háček. Když potkáte Babiše osobně, zjistíte, že nebývá veselý a nezachovává si nadhled. Často se mračí a na lidi, kteří si dovolí s ním nesouhlasit, rozhodně nebývá hodný, jemně řečeno. O Facebook se totiž Babišovi starají jeho spolupracovníci. Bělobrádkovi věříte, že opravdu to píše on sám. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…