„Zprávu jsme dostali přes systém rychlého varování. V tuto chvíli už běží kontroly, které mají zajistit to, aby se ošizené maso nedostalo ke spotřebiteli,“ prohlásil Malena. Ředitel v této souvislosti zdůraznil, že nijak nepolevují kontroly. Podstatné však je, že se nejen čeští výrobci i prodejci musí naučit pravdivě informovat spotřebitele o tom, co jí. Každé šizení potravin totiž představuje vážný problém.
Lepší častěji než vůbec
Informace o kvalitě potravin mají být brzy vyvěšovány na webu spravovaném ministerstvem zemědělství. Přesunou se sem např. informace z portálu Potraviny na pranýři. Jednotného informačního místa bychom se podle Maleny měli dočkat do konce tohoto roku.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: mp