Kdo další měl podrazit šéfy ODS a pomoci Kalouskovi? Exprimátor Bém

08.08.2013 14:54

PL hovořily během čtvrtečního odpoledne s několika poslanci ODS. Ti se shodují v tom, že jak poslanec Florián, tak poslanec Úlehla prodali vlastní partaj. Konkrétní být ovšem nechtějí.

Kdo další měl podrazit šéfy ODS a pomoci Kalouskovi? Exprimátor Bém
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý primátor Prahy Pavel Bém

"Prodali nás, to je jasné, otázka zní -  za co," glosovalo pro PL hned několik zástupců občanských demokratů. Že něco není v pořádku, bylo prý jasné už při včerejších jednáních klubu.

Dobře informovaný zdroj z ODS nám otevřeně řekl: "Připraveni k podrazu byli Florián, Úlehla, Kubata, Vodrážka a rovněž Bém, teď se to už ví."

Asi největší vlnu kritiky na sebe strhnul právě Tomáš Úlehla, který před hlasováním o důvěře Rusnokově vládě opustil sněmovnu a zároveň tak nechal rozplynout pravicový sen o "stojedničkové" většině a šanci na druhý pokus k sestavení vlády.

Za svůj krok to doposud schytává na svém Facebooku. Ale nebojí se, kritice statečně čelí a na často nevybíravé komentáře uživatelů reagoval takřka celou noc. Úlehla sdělil i to, že zatím se vždy nechal "ukecat" a mlčel. Teď už to prý nešlo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…