Kdo je Pavel Novotný, vyptával se Zeman na pódiu. Řekl sexuální vtip a prozradil, v kolika letech plánuje zemřít. A nakonec předvedl scénku, kterou možná uvidíte u Nory Fridrichové

30.11.2017 18:56

Druhý prezident po Tomáši Garrigue Masarykovi navštívil Bučovice. Miloš Zeman tak učinil v doprovodu hejtmana Jihomoravského kraje Bohumila Šimka (ANO).

Kdo je Pavel Novotný, vyptával se Zeman na pódiu. Řekl sexuální vtip a prozradil, v kolika letech plánuje zemřít. A nakonec předvedl scénku, kterou možná uvidíte u Nory Fridrichové
Foto: Daniela Černá
Popisek: Prezident Miloš Zeman na setkání s občany v Lipníku nad Bečvou v Olomouckém kraji

„Bučovice jsou zajímavé tím, že dlouhá a dlouhá léta je zde vojenská posádka. A protože jsem starý politický veterán, tak si pamatuju na dobu, kdy za mnou jezdívali starostové se žádostmi, aby se posádka z jejich měst vysídlila. A pak jezdili a chtěli opak. Dovolím si v této souvislosti jeden sexuální fór. Když jsem byl ve Františkových Lázních, kde se řeší ženská neplodnost, setkal jsem se s kombinací s vojenskou posádkou. A výsledky v léčbě byly oslňující. Pak byla posádka stažena a ti lékaři nějak zapomněli léčit,“ řekl úvodem Zeman.

A nebylo by to úvodní slovo prezidenta, kdyby se nezeptal návštěvníků setkání na předčasné volby, o něž prý někteří politici žádají. Ti předčasné volby svým hlasováním odmítli. 

První dotaz z řady publika se týkal České pirátské strany. „Jaký máte na ně názor?“ zeptal se návštěvník na náměstí. „Zatím téměř žádný. Teprve si jej vytvářím. Setkal jsem se s předsedou Pirátské strany, panem Bartošem, a jeho prvním náměstkem, panem Michálkem, v rámci standardního přijetí všech parlamentních subjektů. Z tohoto hodinového setkání si člověk ještě žádný větší názor neodnese. Chci věřit, že představitelé mají zkušenosti z digitalizace a informatiky,“ podotkl Zeman a podivil se nad tím, že Piráti měli podat žádost o zrušení voleb. „To by svědčilo něco o politické inteligenci,“ řekl s tím, že však slyšel, že daná žádost byla následně stažena, místopředsedovi Poslanecké sněmovny Michálkovi však ze strany Pirátů hrozí postih.

„O mém zdraví kolují nejdivočejší pochybnosti včetně toho, že mám rakovinu a za tři měsíce umřu. Tyto zprávy jsou však mírně přehnané. Chystám se umřít v 90 letech,“ poznamenal následně ke svému zdravotnímu stavu Miloš Zeman.

Své pak prezident řekl i k hlasování v Českém slavíku. „Pokud jsem to dobře pochopil, je tady skupina Ortel, která někomu leze na nervy a někomu se líbí. To je vše, co vím. Stejně jako ve sportu, musíme respektovat výsledky demokratické soutěže,“ dodal. 

A řeč přišla i na těžbu lithia. „V této chvíli probíhají průzkumné práce. V mnoha případech ve světě se ukázalo, že očekávání byla klamná. Počkejme tedy na výsledky průzkumů,“ dodal Zeman.

Když se jej pak další z návštěvníků náměstí zeptal na to, co říká na nenávistné výkřiky například bulvárního novináře Pavla Novotného, prezident odvětil: „Kdo je to Pavel Novotný?“

Následně pak také označil úředníka Jana Outlého za bláznivého, neboť jeho úřad pro dohled nad kampaněmi tvrdí, že Zeman dělá kampaň tím, že jezdí do regionů. „Jak vidíte, jde o setkávání s občany,“ poznamenal Zeman. Své šance na znovuzvolení odhaduje mezi 0 až 100 procenty. 

Závěrem Zeman podepsal pamětní knihu, poté připevnil prezidentskou stuhu na prapor obce a převzal dary z rukou vedení obce. Předtím však ještě musel zkrotit neodbytného občana, jenž se dožadoval odpovědi na otázku ohledně Čapího hnízda. „Jednou jsem tam byl a dal jsem si polívku. Vaše starosti bych chtěl mít,“ řekl Zeman a požádal muže o elementární slušnost. Zároveň také zanadával na kabel, o nějž na pódiu zakopl. „Který idiot sem dal ten kabel?“ láteřil. Závěrem však popřál všem návštěvníkům setkání hezký den.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…