Kdopak se to koukal na fotbal? FOTO ze včerejší sněmovny

12.07.2018 10:53

Včerejší zasedání Sněmovny ohledně vyslovení důvěry vládě bylo nervydrásající. Pro některé poslance obzvlášť - kromě svých povinností totiž námi volení zástupci stíhali prožívat i semifinálové utkání mistrovství světa mezi Chorvatskem a Anglií.

Kdopak se to koukal na fotbal? FOTO ze včerejší sněmovny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sledování fotbalového zápasu Chorvatsko-Anglie při rozpravě o vyslovení důvěry vládě

Naši zákonodárci měli zvednutý tep nejen z vyostřené diskuse mezi Andrejem Babišem a Miroslav Kalouskem, kde padaly výrazy jako „ožrala“, „lhář“, i horší. Dalším důvodem k nervozitě byl velice napínavý duel mezi Chorvatskem a Anglií o to, kdo si zahraje finále fotbalového šampionátu.

Anketa

Máte radost, že vláda Andreje Babiše získala důvěru Poslanecké sněmovny?

83%
17%
hlasovalo: 13213 lidí

A protože se mistrovství koná pouze jednou za čtyři roky, poslanci si nenechali tento šlágr ujít ani během zasedání. Bravurní schopnost ovládat výpočetní techniku prokázalo hned několik zástupců lidu, kteří na obrazovkách svých laptopů přepnuli na živý přenos, který vysílala veřejnoprávní Česká televize.

Buďme rádi, že alespoň vypnuli zvuk, aby nerušili své kolegy, kteří se věnovali programu zasedání. Fandil Radek Vondráček Chorvatsku? Infarktový duel trval včetně prodloužení 120 minut!

Přichyceni při činu.

V této sekci Sněmovny byl fotbal velice populární. Dámy ale obecně příliš nezajímal.

Co říci závěrem? Doufejme, že poslanci nevsadili na špatného koně a že jim postup Chorvatska po prodloužení udělal radost.

reklama

autor: Marek Korejs

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…