Klasnová šokuje: Někdo mi dnes povolil šrouby na kole auta

23.03.2012 20:06

Místopředsedkyni Poslanecké sněmovny Kateřině Klasnové (VV) údajně neznámý pachatel uvolnil šrouby na kolech jejího automobilu. S touto závažnou skutečností se svěřila čtenářům na svém facebookovém profilu jakoby mimoděk.

Klasnová šokuje: Někdo mi dnes povolil šrouby na kole auta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Klasnová

„Máme za sebou další turbulentní týden. Sociální demokracii se opět nepodařilo při mimořádném večerním hlasování sněmovny svrhnout vládu. Odstoupil ministr školství Josef Dobeš (VV). Obojí komentuju na svém webu. Poslanci schválili například institut korunního svědka, který prosadily Věci veřejné, což považuji za další důležitý krok v boji proti korupci. Příští týden bych měla od právníků dostat zpracované trestní oznámení na Lesy ČR a okamžitě jej podám. A někdo mi uvolnil šrouby na kolech auta. Přeji krásné jaro všem!,“ uvedla Klasnová.

„Všimla jsem si toho při jízdě s kamarádem ve svém Minicooperu, nemám totiž služební auto. Určitě se to ale nestalo při výměně zimních kol za letní. Kamarád si všiml, že se auto chová nestandardně. Šrouby byly povolené jen u jednoho kola,“ uvedla pro ParlamentníListy.cz Klasnová. Místopředsedkyně sněmovny nemá garážové stání, ale parkuje před domem. Klasnová nechce spekulovat, kdo za tím stojí, nebo zda uvolněné kolo souvisí nějak se soudním procesem jejího manžela Víta Bárty. „Každopádně si to budu od příště kontrolovat,“ uzavřela Klasnová. 

Upadnutí kola při vyšší rychlosti je podle odborníků poměrně nebezpečné. "Z počátku se špatně utažené šrouby projevují plaváním vozidla na povrchu vozovky. Pokud by kolo upadlo ve větší ale i střední rychlosti, mohlo by nejen ohrozit nejen posádku automobilu, ale i vážně poškodit protijedoucí vozidla," vysvětluje redakci nebezpečí automechanik Jiří Blažek z neznačkového servisu.   

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pavel Kozdera

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…