Klaus, Kočárník a Dlouhý půjdou k soudu, vyhrožuje exšéf Poldovky Stehlík

09.01.2014 10:25

Vladimír Stehlík, bývalý ředitel Poldi Kladno, chtěl vstoupit do politiky, aby prý konečně někdo pojmenoval věci pravými jmény a začal je řešit. Se svými politickými ambicemi se na veřejnosti představil už v rámci aktivit Holešovské výzvy, jejímž mluvčím je Slávek Popelka, odpůrce bývalé vlády Petra Nečase. Popelka nyní tlumočí Stehlíkův vzkaz.

Klaus, Kočárník a Dlouhý půjdou k soudu, vyhrožuje exšéf Poldovky Stehlík
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vladimír Stehlík, někdejší šéf Poldovky

"Vladimír Stehlík, bývalý šéf Poldi Kladno, vzkazuje: Poslední fungující podnik z mé bývalé společnosti Bohemia Art rozprodává stroje... Zároveň vyzývá odbory KOVO, aby se bránily proti cílené likvidaci našeho průmyslu," píše rebel a velký odpůrce vládního kabinetu Petra Nečase Slávek Popelka.

Bývalého ocelářského magnáta Vladimíra Stehlíka s Popelkou spojuje Holešovská výzva. Popelka je jejím mluvčím, Stehlík na jedné z loňských akcí, které výzva zaštiťovala, ostře vystoupil proti bývalému vedení státu. "Je tu postkomunisticko kapitalistický bordel a my Češi, místo toho, abychom bojovali za změnu a za svá práva, se stahujeme. To se musí změnit. Je třeba tu naši vládní garnituru – a to jak tu současnou, tak i minulé, nakopat do prdele," prohlásil v úvodu svého vystoupení.

Stehlík prý volá k odpovědnosti a požaduje náhradu škody

Popelka se nyní ve svém vyjádření rozepsal o poměrech v ocelárenské společnosti. "Poldi Kladno, která na začátku 90. let byla schopna vyrábět 1800 druhů ocelí ve vysoké kvalitě a za třetinovou cenu ve srovnání s podniky EU, byla za úplatu zlikvidována našimi tehdejšími politiky a následně vykradena konkurenčními Kruppovými zavody," píše aktivista.

"Když Němci odcházeli z vypleněné Poldovky, odkud si odvezli kromě archivu s postupy na výrobu stovek druhů oceli také několik tisíc tun zásob ušlechtilých ocelí, vyvěsili na potupu naši vlajku klínem dolů...," pokračuje Popelka.

A tlumočí i exšéfa Poldi Kladno Vladimíra Stehlíka. "Vladimír Stehlík chce tyto lidi volat k zodpovědnost a požaduje náhradu škody... Byla zmíněna např. jména Dlouhý, Dyba, Kočárník, Klaus...," píše ve svém vyjádření.

Co přesně napsal Slávek Popelka ve svém vyjádření:

Vzkaz šéfa Poldovky

Pozvu je k soudu jako svědky

Vladimír Stehlík bývalý šéf Poldi Kladno, vzkazuje: poslední fungující podnik z mé bývalé společnosti Bohemia Art rozprodává stroje.... Zároveň vyzývá odbory KOVO aby se bránily proti cílené likvidaci našeho průmyslu.

Poldi Kladno, která na začátku 90-tých let byla schopna vyrábět 1 800 druhů ocelí ve vysoké kvalitě a za třetinovou cenu ve srovnání s podniky EU byla za úplatu zlikvidována našimi tehdejšími politiky a následně vykradena konkurenčními Kruppovými zavody. Vladimír Stehlík by uvězněn a vystaven brutálnímu nátlaku. /Např. ho polévali vařící vodou/ Když Němci odcházeli z vypleněné Poldovky, odkud si odvezli kromě archivu s postupy na výrobu stovek druhů oceli také několik tisíc tun zásob ušlechtilých ocelí, vyvěsili na potupu naši vlajku klínem dolů..... Vladimír Stehlík chce tyto lidi volat k zodpovědnost a požaduje náhradu škody..... Byla zmíněna např. jména Dlouhý, Dyba, Kočárník, Klaus...

Tel. V. Stehlík 725 360 063                                                              Slávek Popelka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…