Koalice SPOLU rozjela kampaň. Někteří straníci tu svou ale spustili mnohem, mnohem dříve

20.05.2021 19:20

Doslova v americkém stylu včera zahájila kampaň koalice SPOLU – ODS, TOP 09 a KDU-ČSL. „Babišově éře už odzvonilo. Odzvonilo éře bezhodnotového populismu, lží, drancování veřejných financí a úpadku morálky. Rozlučme se společně s érou, která škodila naší zemi a která v české společnosti prohloubila propast a nedůvěru. Nedůvěru nejen v politiky a v politiku, ale i nedůvěru v základní pilíře našeho státu,“ sdělil mimo jiné předseda ODS Petr Fiala. Někteří straníci však svou kampaň zahájili již dříve.

Koalice SPOLU rozjela kampaň. Někteří straníci tu svou ale spustili mnohem, mnohem dříve
Foto: Repro ČT24
Popisek: Petr Fiala zahajuje kampaň Spolu (19.5.2021)

„Kampaň je zahájena! V Praze jsme ji symbolicky odstartovali již 1. máje na Petříně. Vykračuji do voleb na 7. místě pražské kandidátky SPOLU – optimisticky a pravou nohou. Spolu to dáme!“ poznamenal na svém twitterovém profilu poslanec za ODS Pavel Žáček. 

„Myslím, že dneska se první máj opravdu vydařil. To počasí je úplně skvělé, velmi optimistické, vítězné, takže doufám, že dovedeme tu úspěšnou vlnu, vítěznou, až do voleb. Máme na co navazovat, spojili jsme se, ty rozhodující síly, které tvoří podstatnou část středového pravicového spektra, myslím si, že jsme schopni velmi kvalifikovaně se vyjadřovat a rozhodovat o všech důležitých podstatných součástech dnešního světa. Jsme schopni převzít zodpovědnost za vládnutí, napravit tady veškeré ty chyby, které spáchala Babišovo–Zemanova vláda a také napravit samozřejmě to, co dneska nás pálí nejvíce, a to jsou důsledky covidu. Věřím, že to zvládneme, věřím, že během těch následujících měsíců získáme podstatnou část lidí na svoji podporu a že ty volby budou vítězné a budeme moct i fakticky prokázat, co všechno umíme, co jsme se všechno naučili,“ dodal ve svém videu z prvního máje.

Kampaň je zahájena! ?? V Praze jsme ji symbolicky odstartovali již 1. máje na Petříně.

Vykračuji do voleb na 7. místě pražské kandidátky @SpoluKoalice – optimisticky a pravou nohou.
Spolu to dáme! ? pic.twitter.com/b98e1M3v5Q

— Pavel Žáček (@PavelZacek_69) May 20, 2021

Koalice Spolu zahájila svou předvolební kampaň včera v Brně, a to ve velkém americkém stylu. „My, politici koalice Spolu, vám garantujeme, že Česká republika nebude nikdy na prodej. Protože věříme, že budoucnost našeho státu bude dobrá jenom tehdy, pokud zůstaneme aktivní součástí demokratického Západu,“ zaznělo mimo jiné z úst předsedy ODS a kandidáta na premiéra Petra Fialy.

My, politici koalice Spolu, vám garantujeme, že Česká republika nebude nikdy na prodej.

Protože věříme, že budoucnost našeho státu bude dobrá jenom tehdy, pokud zůstaneme aktivní součástí demokratického Západu. pic.twitter.com/zrBiIJxMwy

— Petr Fiala (@P_Fiala) May 20, 2021

O zahájení kampaně jsme psali zde:

reklama

autor: vef

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…