Kohoute, ty debile. Umělcova slova o naší kultuře coby lejnu mají drsné dozvuky

21.03.2016 12:29

Performer Milan Kohout minulý týden užasl nad tím, že Evropa nechává uprchlíky v bahně na řecko-makedonské hranici. Evropany označil za „svině“ a evropskou kulturu za „smradlavé hovno na tváři světa“. Na svá tvrzení obdržel řadu reakcí, vesměs nesouhlasných. S jejich pisateli se rázně vypořádává.

Kohoute, ty debile. Umělcova slova o naší kultuře coby lejnu mají drsné dozvuky
Foto: Archiv M. Kohouta
Popisek: Milan Kohout

Anketa

Který sousední národ máte nejraději?

3%
4%
83%
hlasovalo: 12226 lidí

Odpověď na komentáře k tomuto článku:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jsme-svine-a-nase-kultura-je-smradlave-odsoudil-nas-vsechny-Milan-Kohout-A-strhlo-se-peklo-426464

Až na pár výjimek rozum používajících vidím, že se na moji kritiku západní křesťanské civilizace opět ozvaly potrefené husy.

Ale v jejich kejhání už je cítit trocha nejistoty nad vlastními vlasteneckými pravdami, nad pravdami vystavěnými na historicky chatrných a práchnivých kůlech „národa slavného praotce Čecha“, který přece za nic nemohl a nikdy nikomu nic neudělal, ba právě naopak byl vždy jen nespravedlivě utiskován. Já jsem přeci naprosto nevinný, vztekle odsekává Čech a dnes a denně si myje ruce v úkrytu před očima velkých mocností naší západní křesťanské civilizace, ale vždy je k nim na veřejnosti na oko přichýlený a ochotný se s nimi za svoji loajalitu dělit o velký evropský historický lup. Já nic, já jen muzikant, a ne zloděj, říká ale Čech, na mně nemůžete chtít nějaké zásadní kroky či spoluzodpovědnost, já si chci jen v klidu zahulené putyky popíjet pivko, cpát se vlastnoručně utopenými domácími utopenci a s ničím nemít nic společného. Co bych si sem bral nějaký „čmoudy“, kteří by mě ujídali z mého nakradeného a dle mého soudu malého koláčku.

Přitom ale, milý nevinný Čechu, každý poslední vesnický kostelíček připomíná tvoji českou spoluvinu na příšerných zločinech křesťanství, které toto náboženství jako nosná ideologie západního impéria provádělo a dodnes provádí ve všech koutech světa. Křesťanství, které vyvraždilo v historii rekordně největší počet lidí po celém světě. Křesťanství, které, ve jménu svého vymyšleného boha vybíjelo nemilosrdně stamiliony pohanských nepokřtěných „lidozvířat“ v násilně zabraných koloniích, tak jak je definoval odporný manuál na dominanci západní civilizace nad zbytkem světa nazývaný Bible.  Křesťanství, které nastartovalo nekontrolovatelné drancování přírodních zdrojů a kapitalismem roztáčený konzumerismus způsobující ekologický kolaps  na celé zeměkouli.

Ale já „Čech obecný a nevinný“ si jen zpívám v našich kostelíčcích Rybovy mše a zbožně hledím na zohavenou mrtvolu přibitou na zkřížených prknech. Ach, jak se cítím nevinný, vždyť můj Ježíš byl pořád se mnou přibitý na kříži v mém kostelíčku, když vedli statisíce mých spoluobčanů věřících v judaismus na jatka, když vedli statisíce mých romských spoluobčanů do kremačních pecí, když za mé osvobození od nacismu umíraly statisíce ruských mladíků a můj Ježíš proti tomu neudělal ani hovno. A když to neudělal on, co já, Čech, mám za něj něco dělat, já jsem přece tak dobrý a hodný.

Není divu, že se laskavý český člověk příšerně nasere, když mu někdo připomene jeho spoluzodpovědnost za zločiny celé západní křesťanské civilizace a začne hrdinným hlasem vykřikovat něco na způsob českého Tondy sondy či Lukáše, jednoho z Ježíšových kámošů, viz:

Tonda Sonda, 16. 3. 2016 14:53:38

Kohoute hloupej, já jsem žádnou válku nevyvolal, já mám svědomí čisté. Nevnucuj lidem nějakou kolektivní vinu, my neválčíme, ani jsme o válce nerozhodovali, tak nemáme povinnost někoho krmit a šatit. Víš Kohoutku, o životě víš teda uplný HOUNO... Prý... z valek, ktere jsme sami vyvolali... To je dement! Češi žádnou válku nevyvolali, ty DEBILE!!!

Lukáš Rejnek

tahle osoba by měla být zbavena českého občanství, Lukáš Rejnek, 16. 3. 2016 21:43:46

je to možné??? JAK DOSÁHNOUT TOHO, ABY TENHLE HAJZL NEBYL ČECH??? bylo by skvělé, kdyby zemřel... takový hnůj nemá právo chodit po české zemi...

Teď mě napadá performance, kterou jsem dělal, abych otestoval ochotu k vyčištění společnosti od neblahého vlivu křesťanství. Na festivalu v Brně jsem vymyslel následující performanci.

Všiml jsem si, že centrum Brna je obtočeno křesťanskými kostely, jakoby škrtící oprátkou kolem krku, na kterém by mohla stát racionálně přemýšlející hlava.

Proto jsem sepsal a nabídl lidem brněnským petici, ve které jsem navrhl zboření těchto kostelů, aby se urbanisticky uvolnil střed Brna a jeho obyvatelé mohli opět rozumně a svobodně dýchat.

Zde je záznam mé performance, na kterém můžete posoudit, zdali jsem uspěl, či nikoliv.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…