Koluje dopis, který vyzývá k akci uvnitř ČSSD

08.10.2013 15:11

Mezi členy ČSSD se šíří výzva k rozsáhlému kroužkování v blížících se parlamentních volbách. Bojí se totiž, že jinak by se do sněmovny dostali poslanci, kteří se nechají lobbovat a jsou navázáni na podivné kliky.

Koluje dopis, který vyzývá k akci uvnitř ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na pražském výstavišti v Holešovicích oslavovala 1. máj nejen ČSSD

„My, občané České republiky, máme opět možnost ovlivnit další směřování naší země. Posledních 7 let nám zvolení představitelé pravice ve vládě ukazovali nikoli svou moudrost a schopnost vést zemi k prosperitě, ale ve více než v hojné míře nám předváděli pouze svou ignoraci a populismus, to vše doplněné o bravurně zvládnutý klientelismus,“ vysvětluje e-mail hned na začátku, proč se iniciativa kloní k ČSSD.

„Nechci, aby se Drábkové, Řebíčkové, Kalouskové a další opět dostali k moci. Jsem sociální demokrat a věřím, že naše strana je tou silou, která dokáže odpovědně vládnout a přinést tolik potřebnou změnu. Avšak zároveň si přeji, aby byla naše strana v Parlamentu zastoupena co možná nejlepšími poslanci, poslanci, kteří se nenechají lobbovat, poslanci, kteří nejsou navázáni na různé podivné kliky,“ zní dále text, pod kterým je podepsaný Jan Kovář.

„V roce 2010 kroužkování kandidátů zabránilo vstupu do Poslanecké sněmovny například Ivanu Langerovi. Zopakujme to, ukažme, že i my dokážeme naší stranu očistit. Volím ČSSD a budu kroužkovat!“ uzavírá svoji výzvu Kovář.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

8:00 „Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

„Hnus.“ „Odporná chuť i konzistence.“ „Nedá se to žrát.“ – Těmito slovy hodnotí lidé v několika posl…