Koluje vtípek, kterak Obama volá do Kremlu. Podívejte se

11.02.2015 12:52

Prezidenti Barack Obama a Vladimír Putin jsou terčem mnoha vtipů. Nejnověji po Facebooku koluje jeden, trefující se nejen do nich, ale i do všech, kteří dnes peskují Rusko za nejrůznější poklesky.

Koluje vtípek, kterak Obama volá do Kremlu. Podívejte se
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Barack Obama, 44. prezident USA

Vtip vychází ze situace, kdy prezident Barack Obama volá svému ruskému protějšku Vladimíru Putinovi. V Kremlu je ale bohužel přepojen na záznamník.

„ Dobrý den, Dovolali jste se do úřadu prezidentské kanceláře Ruské Federace. Pokud nám chcete oznámit, že naše nedávné aktivity porušují mezinárodní právo stiskněte jedničku,“ doporučuje automat. Dvojku má volající zmáčknout, pokud chce ohlásit nějaké nové sankce. Pokud chce vymáhat nějaké pohledávky z časů SSSR má to prý rovnou vzdát a obrátit se na etašované pracoviště ministerstva financí v Novosibirsku.

„ Pokud jste členy nové ukrajinské pučistické vlády, rádi bychom Vás upozornili na naší speciální nabídku. Objednáte -li si ještě dnes knihu “Vliv manuální práce na polidštění opice”, dostanete od nás zdarma i publikaci “Krásy sibiřské přírody ve fotografii”. Obě knihy si pak můžete vyzvednout v Moskvě, Dzeržinského ulici č. 11,“ zve automatický hlas ke stisknutí trojky.

Čtyřku prý může volající zmáčknout, pokud má navíc několik milionů dolarů a chce si koupit cestu do vesmíru. „Jste-li stárnoucí filmová hvězda s uraženou ješitností a hledáte cestu jak ušetřit na daních nebo máte zájem o tříposchoďovou vilu zdarma, stiskněte pětku,“ zní další možnost.

Pokud se hovor netýká žádné z těchto možností, je třeba se spojit s operátorem. „Pro spojení s operátorem stiskněte rudou hvězdičku,“ doporučí záznamník Obamovi, který požadované tlačítko skutečně stiskne. Ozve se ženský hlas a Obama dámu požádá, aby mu předala Vladimíra. Dáma se nejistě zeptá kterého a když se dozví že Putina, zeptá se ještě nejistěji, kdo ruského prezidenta shání.

„Představitel nejdemokratičtějšího státu na světě,“ představí se Obama, ovšem ze sluchátka se ozve: „ Aber Ja! Guten Tag Herr Präsident, was ist neu in Bern?,“.

Celý vtip, kolující po Facebooku:

Obama: Vladimíre, to jsi ty? Automatický hlas: Dobrý den, Dovolali jste se do úřadu prezidentské kanceláře Ruské Federace. Pokud nám chcete oznámit, že naše nedávné aktivity porušují mezinárodní právo stiskněte jedničku. Chcete -li zdůraznit potenciální sankce z Vaší strany stiskněte dvojku. Pokud voláte ohledně pohledávek z dob SSSR, obraťte se prosím osobně na detašované pracoviště ministerstva financí v Novosibirsku. Pokud jste členy nové ukrajinské pučistické vlády, rádi bychom Vás upozornili na naší speciální nabídku. Objednáte -li si ještě dnes knihu “Vliv manuální práce na polidštění opice”, dostanete od nás zdarma i publikaci “Krásy sibiřské přírody ve fotografii”. Obě knihy si pak můžete vyzvednout v Moskvě, Dzeržinského ulici č. 11.Zaujala -li Vás tato nabídka, stiskněte trojku. Máte-li navíc několik milionů dolarů a chcete je vyhodit za cestu do vesmíru stiskněte čtyřku. Jste-li stárnoucí filmová hvězda s uraženou ješitností a hledáte cestu jak ušetřit na daních nebo máte zájem o tříposchoďovou vilu zdarma, stiskněte pětku. Pro spojení s operátorem stiskněte rudou hvězdičku.

Pípnutí

Ženský hlas: ústředna prezidentské kanceláře, jak Vám mohu pomoci? Obama: Můžete mi dát Vladimíra? Ženský hlas: Kterého? Obama: Putina! Ženský hlas: Promiňte, kdo volá? Obama: Představitel nejdemokratičtějšího státu na světě! Ženský hlas: Aber Ja! Guten Tag Herr Präsident, was ist neu in Bern?


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…