Komunista Cvalín poslal ostrý vzkaz europoslanci Štětinovi: To vy chcete válku!

15.05.2015 21:35

Člen KSČM Petr Cvalín poslal jasný vzkaz europoslanci Jaromíru Štětinovi (TOP 09). Dá se prý říci, že Štětina je tím, kdo si přeje válku po boku USA, zatímco prezident Zeman hájí život v míru stejně jako Ruská federace.

Komunista Cvalín poslal ostrý vzkaz europoslanci Štětinovi: To vy chcete válku!
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

„Ruská federace není ve válce se žádnou zemí na světě. Z vašeho neustálého vyjadřování na adresu Ruska nejen já usuzuji, že si přejete, aby NATO vyhlásilo válku Rusku. Zemi, která dlouhá léta zaručovala stabilitu a mír v Evropě,“ napsal komunista na svém blogu na serveru iDnes.cz.

Pokud Štětina obviňuje prezidenta Zemana z vlastizrady, měl by vzít v potaz, že prezident ve skutečnosti pracuje v zájmu svých občanů, neboť ti si přejí mír. Naopak Štětina je prý tím, kdo na půdě Evropského parlamentu rozeštvává. Vehnat nás do války se prý ale podle Cvalína Štětinovi nesmí podařit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…