Komunista drsně: Ukrajina je pro USA záminka, aby rozšířily vojska v Evropě

19.04.2014 21:58

Současné události na Ukrajině jsou pro USA záminkou k tomu, aby ve střední Evropě rozšířily svá vojska. Na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz to uvedl člen okresního výboru KSČM v Domažlicích Petr Cvalín. Domnívá se, že NATO není obranný pakt, ale aliance, která neustále vyhledává své oběti a bez milosti je vždy srazí na kolena.

Komunista drsně: Ukrajina je pro USA záminka, aby rozšířily vojska v Evropě
Foto: ICZ
Popisek: Bezpilotní letoun

Domažlický komunista se domnívá,  že Spojené státy našly v současném dění na Ukrajině záminku k rozšíření svých vojsk ve střední Evropě.

Pokládá si v této souvislosti řečnickou otázku: „Opravdu chceme, aby Spojené státy rozšiřovaly své pole působnosti ve střední a východní Evropě? Spojené státy, které neustále válčí, napadají suverénní státy a de facto vraždí nevinné civilisty …?“ 

Závěrem se zamýšlí nad tím, zda je NATO opravdu obranný pakt. Dochází k závěru, že jde o alianci, „která neustále vyhledává své oběti a bez milosti je vždy srazí na kolena“. NATO totiž dávno pozbylo svého obraného smyslu. „Dnes vidíme, že NATO neustále válčí,“ uzavírá Cvalín.

  • Celý text Petra Cvalína najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Miloš Zeman: Rakušan buď lže, nebo neví. Je otázka, co je horší

17:47 Miloš Zeman: Rakušan buď lže, nebo neví. Je otázka, co je horší

Bývalý prezident Miloš Zeman v pořadu XTV hodnotil uplynulých dvacet let v EU, o které dnes hovoří j…