Konec řečí. Babiš vyjasnil, co se mu stalo a proč je v IKEMu

13.03.2022 21:31 | Ze sítí

Expremiér Andrej Babiš (ANO) se na svém facebookovém profilu svěřil, jaké zdravotní problémy jej přivedly do IKEMu. Tam je od pátku hospitalizován a zřejmě tam podle svých slov ještě zůstane.

Konec řečí. Babiš vyjasnil, co se mu stalo a proč je v IKEMu
Foto: Reprofoto: FCB Andreje Babiše
Popisek: Andrej Babiš (ANO)

„Vážení přátelé, všechny vás zdravím z IKEMu, kde jsem od pátku hospitalizován. Moc děkuju za vaše nesčetná přání zdraví a podpory, která mi posíláte, za všechny vaše SMSky a maily. Bohužel to vypadá, že tady ještě zůstanu. Proto se omlouvám, že zítra nemůžu být v poslanecké kanceláři v Roudnici, ale bude tam samozřejmě můj asistent, který se vám bude věnovat. A pořad Čau lidi taky zítra pochopitelně nebude,“ napsal Babiš.

„Zaznamenal jsem různé spekulace a vyjádření k mému zdravotnímu stavu, a proto bych rád upřesnil, co se stalo. V pátek po obědě, kdy jsem měl velký hlad a hltal rychle jídlo, se mi udělalo velice špatně, měl jsem ‚synkopu‘, což je slovo, které jsem slyšel v nemocnici poprvé. Znamená ztrátu vědomí. Trvala necelou minutu, kolegové mi naštěstí poskytli první pomoc a ve 13:26 zavolali záchranku, která mě odvezla do IKEMu,“ poznamenal.
 
„Mám částečnou střevní neprůchodnost, která může mít víc důvodů, a můj stav se zlepšuje. Vyšetření budou pokračovat. Děkuju moc za váš zájem a snad brzy na shledanou. A děkuju i všem sestřičkám a lékařům, kteří se o mě starají. Hezký večer všem,“ ozřejmil svůj zdravotní stav Andrej Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„EU nikdy nebude na hranicích střílet,“ slíbil Rakušan. Ale narazil

14:05 „EU nikdy nebude na hranicích střílet,“ slíbil Rakušan. Ale narazil

„Migrační solidarita je falešná a ďábelská hodnota,“ vzkázal právník Robert Kotzian ministru vnitra …