Konečná! Jste zlá kráva. Otevírá se mi kudla v kapse... Exradní Šarapatka se utrhl ze řetězu

08.11.2021 18:50

Bývalý člen Rady České televize Zdeněk Šarapatka napsal „dopis soudružce“ Kateřině Konečné, europoslankyni a nové předsedkyni KSČM. Po jejích slovech ohledně bolševické revoluce v Rusku v roce 1917 se mu prý „otevřela kudla v kapse“. Podle Šarapatky je Konečná „odporná a zlá kráva“ a KSČM by se měla jednou pro vždy zakázat.

Konečná! Jste zlá kráva. Otevírá se mi kudla v kapse... Exradní Šarapatka se utrhl ze řetězu
Foto: Repro Youtube
Popisek: Zdeněk Šarapatka

„Soudružko Konečná, otevřela se mi kudla v kapse. Výstižnější úsloví pro mé pocity nad vašimi včerejšími slovy v Českém rozhlase Plus nemám,“ spustil hodně zostra Šarapatka. Ten reagoval na rozhovor nové šéfky komunistů pro Český rozhlas, kde Konečná obhajovala ideje bolševické revoluce v roce 1917.

„Každý příčetný historik, který není ideologem, jako jsou lidé z Ústavu pro studium totalitních režimů, dnes přizná, že události v roce 1917 byly historickým předělem srovnatelným třeba s Francouzskou revolucí,“ měla prohlásit Konečná a dodala, že poprava carské rodiny, následná občanská válka, gulagy, stalinismus a mnoho dalšího nebylo chybou revoluce.

Konečná také prý prohlásila, že velkým poselstvím VŘSR je, že v jádru bude člověk, a ne peníze. „To řekla coby zarytá bolševička, která si mj. měsíc co měsíc odnáší z Evropského parlamentu kolem 12 255 eur = 330 000 Kč měsíčně dtto náhrady, jste prohlásila,“ srovnal slova a činy Konečné Šarapatka a pustil se do urážek.

„Do Bruselu za vámi nepojedu, soudružko Konečná, tak aspoň takhle: Jste jediná žena, které bych teď s chutí plivl do tváře, když nelze víc. VŘSR, ten bolševický puč, kterému coby salónní komunistka tleskáte, popravil celou jednu větev mých předků ve službách cara Mikuláše II., kterého i s rodinou zabila tajná policie Čeka v červenci 1918. Mezi šlechtickými rody a carovými spolupracovníky byly vašimi předchůdci umučeny a popraveny na dvě desítky mých příbuzných včetně malých dětí,“ napsal zjevně nasupený Šarapatka.

Ing. Kateřina Konečná

  • KSČM
  • Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • europoslankyně

Anketa

Bude Pekarová Adamová lepší předsedkyní Sněmovny, než byl Vondráček?

3%
95%
hlasovalo: 19114 lidí
„Nechybělo uvláčení za koněm, uřezání prsů nebo pálení zaživa. V tom jste byli odjakživa mistry. Útěkem se zachránily pouze moje prababička s dcerou: s mojí babičkou. Obě, jako jediné, díky mému pradědovi, čsl. legionáři Josefu Radovi, přežily a po strastiplné cestě legionářským vlakem Transsibiřskou magistrálou s 22. transportem čsl. legií v Rusku, 4. a 5. plukem pod velením plk. Kroutila, odpluly 23. 4. 1920 v 10 hod. lodí Amerika z Vladivostoku kolem čínských, indických a arabských břehů k Suezu až do Terstu. A odtud do Československa,“ vyprávěl Šarapatka své rodinné dějiny.

Slova Konečné o tom, že revoluce byla ideologicky správná, Šarapatka naprosto odmítá. „Posílám vám fotografie z rodinného archivu, na nichž je část rodiny Illynichovy 1910–1918, všichni popraveni vašimi bolševiky, soudružko Konečná. Je na nich i Josef Rada s mojí prababičkou a babičkou. Jasně, zarytá komunistka jako vy nezná slovo sebereflexe a svými žvásty o chudých a bohatých bez mrknutí přikryje i vraždy dětí. Přesto se jim podívejte do tváře. Jejich krev a milionů dalších má na rukou právě vaše zvrácená ideologie. Jste prolhaná, odporná a zlá kráva, soudružko Konečná. Je čas vás jednou provždy zakázat…,“ dodal bez skrupulí bývalý radní ČT.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Další zhroucení, nadávají na Ukrajině. V Moskvě mezitím čilý ruch

10:25 Další zhroucení, nadávají na Ukrajině. V Moskvě mezitím čilý ruch

Provokace, intriky, faleš. Takhle to prý dnes funguje mezi Ruskem a Západem. V reakci na dodávky ame…