Kr*téni, dát vám pěstí. Staromák: Tvrdě do vlastních řad

18.10.2020 22:14

Boxer Ondřej Pála, který byl řečníkem na demonstraci proti anticovidovým opatřením, se v krátkém videu vyjádřil dost ostře proti demonstrantům, kteří později sprostě nadávali policistům a házeli po nich předměty. S takovými by si to prý nejradši vyřídil ručně. „Jste ubohý kreténi!“ uvedl na videu na sociální síti.

Kr*téni, dát vám pěstí. Staromák: Tvrdě do vlastních řad
Foto: Vysílání Novinky.cz
Popisek: Policejní vodní dělo rozhání demonstranty

„Akorát jdu pěšky z demonstrace, ta dopadla podle mě výborně. Na konci to začlo bejt strašný.“ Popisuje protesty boxer, který jako jeden z řečníků vystoupil na pódiu. Pak se už obrátí přímo na výtržníky: „A vám, každýmu z vás, kterej tam něco hodil po policajtech nebo začal něco sprostě nadávat, tak jste ubohý kreténi a každýmu z vás bych nejradši osobně dal pěstí.“

Na pražské Staroměstské náměstí přišli v neděli protestovat občané proti vládním opatřením kvůli pandemii covidu. Protože bylo na místě více než povolených 500 osob, magistrát se rozhodl protest ukončit. Krátce po 15.00 organizátoři oznámili, že demonstraci oficiálně ukončili. Pak na náměstí propukly nepokoje. Policie nasadila i vodní dělo a slzný plyn.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: AZy

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…