Krejčíř může být jen něčí loutka, říká reportér u Tachecí

22.02.2012 19:09

Hostem pořadu Fakta Barbory Tachecí byl zahraniční reportér TV Prima Jan Novák. Měl dělat rozhovor s podnikatelem Radovanem Krejčířem, který ale interview nakonec odmítl. Novák dodnes neví proč.

Krejčíř může být jen něčí loutka, říká reportér u Tachecí
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Cela ve věznici. Ilustrační fotografie

Krejčířovo chování bylo nepochopitelné. „Několikrát mi to slíbil. Osobně volal, pak prostřednictvím soudu a nakonec prostřednictvím bodyguardů,“ popsal Novák. Na otázku, jak Krejčíř působil, Novák jednoznačně odpověděl, že je velmi sebevědomý.

Krejčíř kontakty má. A stály ho hodně peněz

Podivné bylo už jen to, že Krejčíř měl u sebe ve vazbě mobil. Později byl prý dokonce zatčen jeden z jeho bodyguardů přímo před soudní síní, když se snažil svému zaměstnavateli telefon propašovat.

„Podle jihoafrických novinářů klidně může být Krejčíř jen loutkou v něčích rukou,“ popisuje Novák. Nevinný ale podle něj rozhodně podnikatel není. „Krejčíř je určitě člověk, který si udělal kontakty  udělal si je velice rychle.  A stálo ho to hodně peněz,“ říká reportér.

Přestože Novák nedostal rozhovor, viděl alespoň Krejčířovu luxusní vilu a také manželku. Ta je prý atraktivní a uzavřená, ale byla viditelně nervózní, jak to s jejím mužem dopadne.


 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…