Krev nebude. Foldyna do ringu proti Novotnému nenastoupí. A řekl proč

04.07.2020 17:47

Boxerské klání mezi starostou pražských Řeporyjí, občasným provokatérem Pavlem Novotným (ODS) a poslancem Jaroslavem Foldynou z poslaneckého klubu SPD bylo na spadnutí. Novotný Foldynu vyzval a ten nejprve na výzvu kývl. Nakonec však vycouval. Zde je důvod.

Krev nebude. Foldyna do ringu proti Novotnému nenastoupí. A řekl proč
Foto: TV Barrandov
Popisek: Pavel Novotný, Jaroslav Foldyna, Jaromír Soukup

Před měsícem hodil starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný rukavici poslanci v barvách SPD Tomia Okamury Jaroslavu Foldynovi a vyzval ho do ringu, kde si to prý spolu mohou vyřídit. Jak je jeho zvykem, Novotný Foldynu nazýval „koštětem“ a naznačil, že ho v ringu hodlá zabít.

Pokud už jste slyšeli o Pavlu Novotném, řekli byste si zřejmě, že šlo o nadsázku – a do jisté míry jistě ano. Pavel Novotný rád používá silná slova a nezdráhá se provokovat. Ale tady to bylo přece jen trochu jinak. Zdá se, že boxerský zápas mezi Jaroslavem Foldynou a Pavlem Novotným se opravdu chystal. Vložila se do toho Česká unie boxerů profesionálů.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Podle České unie boxerů profesionálů byl Novotný ochoten vstoupit do ringu a rozjet exhibiční zápas. A Foldyna svou účast taktéž přislíbil, ale nakonec si to rozmyslel. Kvůli blížícím se krajským volbám, ve kterých Foldyna kandiduje za SPD.

„Tak bohužel exhibiční duel mezi Jardou Foldynou a Pavlem Novotným se neuskuteční! Promotéři se snažili a byli ochotni splnit i dosti vysoké finanční požadavky aktérů. Novotný souboj odsouhlasil, ale Foldyna si bohužel svůj prvotní postoj rozmyslel. Dle svých slov nechce dělat z politiky komedii a i s ohledem na krajské volby (ve kterých kandiduje) se bude raději věnovat práci,“ oznámila Česká unie boxerů profesionálů na sociální síti Facebook.

Box Novotného s Foldynou

Box Novotného s Foldynou

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…