Kritizovanou bakalářku primátora Onderky si můžete přečíst na internetu

28.02.2012 19:21

Za svou bakalářskou práci už byl primátor Brna Roman Onderka (ČSSD) v minulosti kritizován. Nyní se o kvalitě práce může každý přesvědčit, aniž by musel vážit cestu do univerzitní knihovny. Někdo ji totiž umístil na internet.

Kritizovanou bakalářku primátora Onderky si můžete přečíst na internetu
Foto: Archiv
Popisek: Primátor Brna Roman Onderka při projevu v Moravské národní galerii

Onderka získal bakalářský titul na Vysoké škole Karla Engliše. A právě za tajemníka této školy se vydával člověk podepsaný jako Milan Kuřínek. Do redakcí českých médií rozeslal e-mail obsahující i bakalářskou práci primátora. Navíc přidal i podobně kritizované práce jeho náměstků Jany Bohuňovské (ODS) a Ladislava Macka (ČSSD).

Důkaz kvality?

Údajný tajemník v  emailu rozeslal zprávu, že se Vysoká škola Karla Engliše a Rašínova vysoká škola nepřipojují k protestem, které v těchto dnech probíhají na univerzitních půdách.

"Současně posílám bakalářské či diplomové práce Romana Onderky, Jany Bohuňovské a Ladislava Macka, jako důkaz kvality našich vysokých škol," stálo tam však také. Žádný tajemník Kuřínek však neexistuje. Později někdo práce také vyvěsil na internet.

  • BAKALÁŘSKÁ PRÁCE k pročtení zde

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…