Krnáčová šokovala britského ministra, až mu spadla brada. Je to skutečně neuvěřitelná historka

09.08.2017 21:03

V roce 2015 pražská primátorka Adriana Krnáčová ukázala, že umí šokovat. Když tehdy řešila situaci kolem tunelu Blanka, otevřeně novinářům řekla, že za tyhle problémy nemůže „jeden debil, ale několik debilů“. Od té doby se sice politička krotí. Jenže teď se ukázalo, že umí šokovat i bez sprostých slov. Naposledy primátorka vyrazila dech britskému ministrovi mezinárodního obchodu Gregu Handsovi.

Krnáčová šokovala britského ministra, až mu spadla brada. Je to skutečně neuvěřitelná historka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

„Pražská primátorka Adriana Krnáčová (ANO) v úterý překvapila britského ministra mezinárodního obchodu Grega Handse, který navštívil Prahu. Hned na úvod vzájemného setkání se Krnáčová po zjištění, že ministr v osmdesátých letech studoval na univerzitě v Cambridge češtinu, zeptala, zda byl špion. Na snímku vyfoceném právě v tento okamžik se Hands tváří zaskočeně,“ napsal server Aktuálně.cz

Celý článek naleznete zde.

Když se jí server zeptal, co tím vlastně myslela, protože  se taková věta dala vykládat i jako poněkud nevhodná, odpověděla: „Šmankote, byl to prostě vtip.“

Britský ministr se k příhodě vyjádřil na Twitteru, když lidem vysvětloval, proč na jedné z fotek vypadá tak překvapeně. Občanům, kteří ho sledují na sociální síti Twitter, také prozradil, že na podobné otázky je lepší nereagovat, ani je nepotvrzovat, ani nevyvracet.

 

 

Hands má s Českou republikou bohaté zkušenosti. Mezi roky 2009 až 2014 vedl Anglické gymnázium v Praze. Tentokrát však do našeho hlavního města dorazil proto, aby nejen primátorce předal britské zkušenosti se zkvalitňováním života obyvatel ve městech. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

17:45 Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

POHLED IVANA HOFFMANA Je příslovečný brod pro naši civilizaci blízko, nebo se naopak vzdaluje, uvažu…