Kvůli tátovi požádám o individuální plán ve škole, řekla Kateřina Zemanová

29.01.2013 21:33

Přestože dcera nově zvoleného prezidenta Miloše Zemana podle svých slov nebude plnit roli první dámy, ale zastane ji její matka, pro server Novinky.cz řekla, ž si ve škole zažádá o individuální studijní plán. S matkou si tedy některé povinnosti rozdělí.

Kvůli tátovi požádám o individuální plán ve škole, řekla Kateřina Zemanová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Zemanová, dcera Miloše Zemana

V rozhovoru Zemanová řekla, že jí trvalo dlouho, než si uvědomila, že volby opravdu vyhráli. „Samozřejmě se připravuji na roli první slečny nebo spíše první dcery. S maminkou jsme se už před časem dohodly, že roli první dámy bude plnit sama,“ řekla.

Tento týden si podle svých slov se svou matkou sedne a dohodnou se, jak si důležité povinnosti rozdělí. „Důležité je, že stále studuji střední školu. Uvažuji, že požádám o individuální studijní plán,“ uvedla Zemanová.

Její spolužáci a přátelé k ní prý byli během volební kampaně, do které se zapojila, velmi vstřícní. „Neuvěřitelně vstřícní byli i profesoři. Po oznámení výsledku prezidentské volby mi spolužáci i přátelé volali, psali, moc mě to potěšilo,“ přiznala nová první slečna v rozhovoru.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…