Landa alias Žito znovu v éteru: Budeme jednat s 19 osobnostmi

30.11.2012 13:25

Zpěvák Daniel Landa během předávání cen Český slavík vysvětlil, proč končí s kariérou a od teď bude vystupovat již jen jako kouzelník Žito 44. V rozhovoru pro rádio Kiss Delta své pohnutky rozšířil.

Landa alias Žito znovu v éteru: Budeme jednat s 19 osobnostmi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zpěvák, skladatel a automobilový závodník Daniel Landa

„Daniel Landa zemřel 4.11., když mi bylo 44. Přišel kouzelník Žito. Je zábavnej, je šašek, klaun a bavič. Přesunul jsem se jako šašek do sportu a částečně za hranice,“ zopakoval v úvodu pořadu na rádiu Kiss Delta slova, která uvedl i v neděli na předávání cen Český slavík.

Peníze, které budu vydělávat v zahraničí, utratím doma pro rozvoj země

Žito je prý bájné vzkříšení šaška krále Václava, který se zjevoval ve chvíli, kdy se „kradlo a šidilo“.

„Je mi úplně jedno, co si kdo o tom myslí. Jdu do vrcholového sportu nabízet jednotlivcům a klubům svoje zkušenosti. Já se tím budu dobře živit. Peníze, který budu vydělávat, tak tady budu utrácet doma, abych nějak podporoval rozvoj země,“ vysvětlil svou vizi.

Žito se chce například zařadit mezi nejlepší akrobatické piloty na světě nebo plavat na hřbetech tygřích žraloků. Přitom bude propagovat svůj myšlenkový systém či přístup k člověku. „Používáme runy, aby to bylo zajímavější, aby to nebyla nudná psychologie. Našim koučům říkáme čarodějové, protože se pak opravdu dějou čáry,“ popsal dnes už bývalý zpěvák.

Budeme zvelebovat zemi za vlastní peníze a nic za to nebudeme chtít

Landa chce nejdříve uspět za hranicemi, vydělat peníze a pak se s úspěchem vrátit do České republiky. Tady chce investovat a pomáhat s rozvojem.

„Janeček Karel je můj bájný král. Budeme se na Vyšehradě scházet a jednat z 19 špičkovými osobnostmi, jakým způsobem tu zemi můžeme my jako soukromé osoby vyvést z krize,“ představuje si Žito.

Landa tento spolek považuje za mozkový trust, který bude zvelebovat zemi za vlastní peníze a nic za to nebude chtít.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …