Laudát: Neposlouchejte Zemana, nebo můžete umřít! Kauza ricin ožila

06.05.2020 16:46

Předseda Klubu angažovaných nestraníků František Laudát zkritizoval slova prezidenta Miloše Zemana pronesená včera pro Český rozhlas Radiožurnál, kdy hovořil o ricinu. Podle Laudáta by se Zemana nemělo poslouchat, protože člověk může i zemřít.

Laudát: Neposlouchejte Zemana, nebo můžete umřít! Kauza ricin ožila
Foto: Screen: FTV Prima
Popisek: Prezident Miloš Zeman v Partii.

„Když něco v současnosti vyleze z Lán či z Hradu, vždycky je to děs, nebo velká sranda. Jenže tentokrát to až taková sranda není. Těm, kdo mu 100% visí na rtech, totiž, bez přehánění, hrozí smrt,“ poznamenal Laudát.

Anketa

Je prezident Zeman vlastizrádce?

5%
95%
hlasovalo: 17967 lidí

Konkrétně mu vadila slova hlavy státu o ricinu. Zeman totiž hovořil o možném ruském agentovi, který měl do Česka podle informací Respektu přijet s ricinem. „Pobavilo mě, že ten údajný ruský agent měl přijet s ricinem, protože moje malé znalosti chemie říkají, že ricin je jakési projímadlo,“ uvedl Zeman.

„Jsou dvě možnosti, buď je Zeman už tak naštvaný na svět, že se rozhodl dát členům svého fanklubu návod k sebevraždě, nebo jeho znalosti chemie jsou tak děsivě malé, až jsou životu nebezpečné, a to doslova. Jazykem zákonodárců se nabízí kategorizace – Zemanovy znalosti chemie jsou menší než malé. Nepamatuji si přesně, ve které to už bylo třídě základní školy, když nám učitel říkal: ‚Vy blbci, ne abyste si pletli ricin a ricinový olej.‘ Díky těm blbcům si to pamatuji dodnes. Ale Zemanova ‚smrtelná perla‘ vypovídá i o dalších věcech, kterými se vracíme ze světa chemie zpátky do politiky a o nichž hlava státu asi netuší. Kdysi byl ricinem v emigraci otráven například významný bulharský spisovatel Markov. Takže Zeman asi Svobodnou Evropu neposlouchal. Tam se to přetřásalo hodně a dlouho,“ poznamenal Laudát. 

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

„Školení pro polovinu české populace, která věří prezidentovi: Ricin (PROSÍM NEPLÉST S RICINOVÝM OLEJEM !!!!!!!!!) je bílkovinný toxin, který funguje jako buněčný jed (zabíjí buňky). Smrtelná dávka je 70-500 mikrogramů. Symptomy otravy začínají jako chřipka. Smrt je hrozná. Otrava končí vnitřním krvácením a selháním jater, ledvin....“ zdůraznil Laudát a vyzval všechny rozhlasové stanice, televize soukromé i tu veřejnoprávní, všechny servery i tištěná média, k dementování Zemanových výroků v rámci jeho výletu do světa chemie. „Hrozí vážné nebezpečí!“ varuje Laudát.

„Prezident České republiky zjevně dospěl do stadia, kdy by bylo namístě položit mu otázku, jestli je schopen popsat rozdíl mezi aktem pohlavním a pietním. A z důvodu veřejného zdraví bych doporučoval před každým jeho vystoupením upozornit, že obsah sdělení může škodit zdraví, či ohrozit váš život. Něco, jako je na krabičkách cigaret,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…