Ledecký, Čvančarová a Banga na jednom pódiu za Petra Pavla

19.01.2023 8:46 | Ze sítí

Jednou z akcí, která má přispět k předvolební kampani v rámci druhého kola prezidentských voleb, je i koncert, který by se měl uskutečnit v Lucerna Music Baru pod názvem Společně pro Pavla. Za akcí stojí Robin Suchánek, spolupracovník Milionu chvilek pro demokracii a vystoupí na ní velké množství umělců, kteří generála Pavla podporují. Samotný Lucerna Music Bar ji ale v tuto chvíli ve svém programu nemá.

Ledecký, Čvančarová a Banga na jednom pódiu za Petra Pavla
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jitka Čvančarová

„Druhé kolo prezidentských voleb se blíží! Přijďte na koncert a podpořte tak svou účastí prezidentského kandidáta pana Petra Pavla, o kterém si myslíme, že bude tím nejvhodnějším reprezentantem naší země.“

Přesně tato slova stojí v záhlaví akce, kterou produkuje firma podporovatele a organizátora Milionu chvilek pro demokracii Robina Suchánka. Ten se v minulosti podílel na organizování několika akcí včetně demonstrací, na kterých se zmíněné hnutí prezentovalo.

Jde tedy o zkušeného producenta, který je zárukou úspěchu celé akce a o kterém se na profesní síti Linked IN můžeme na jeho profilu dočíst, že „Úspěch je jako být těhotný. Každý Vám gratuluje, ale nikdo netuší, kolikrát s Vámi bylo vyjebáno...“

V rámci koncertu, který má podle dostupných informací trvat téměř pět hodin, vystoupí známí umělci, kterým není politická situace v naší zemi lhostejná. Spousta z nich to prokázala již v minulosti, kdy se zapojili např. do prezidentských kampaní Karla Schwarzenberga nebo Jiřího Drahoše.

Na koho se tedy účastníci koncertu mohou těšit? Ze zpěváků bude přítomný třeba Janek Ledecký, Xindl X, Bára Basiková nebo Radek Banga s kapelou. Prezentovat svoje postoje přijdou i herci Jitka Čvančarová, Tomáš Matonoha či Adam Mišík. Vystoupí třeba skupiny Circus Brothers, Portless, Už jsme doma, Jakub Děkan Band, či Top Dream Company.

Poslední jmenovaná skupina tak přijde podpořit kandidáta, který ji v boji o prezidentské křeslo v prezidentské debatě na ČT zklamal. Na svých facebookových stránkách si totiž vyvěsila po skončení zmíněné Superdebaty status, který říká:

„Po týhle superdebatě do toho radši půjdem sami,“ což dokládají upraveným volebním lístkem s názvem svojí kapely.

Zda se ale slíbená akce uskuteční, je otázkou, protože v programu hudebního klubu, ve kterém se má uskutečnit o ní zatím není ani zmínka.

Dodejme, že akce se na jejich facebookových stránkách v době vzniku tohoto článku slíbilo zúčastnit 242 lidí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Společně pro Pavla., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusegodzila , 19.01.2023 12:17:03
Čvančarová, Banga... tak to je přesně to, podle čeho je potřeba se řídit. Pro mne je to polibek smrti.??????

|  8 |  0

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…