Lepším prezidentem než Zeman by byli i Kramný nebo Rychtář, spustil Pavel Novotný

10.10.2018 19:50

Budoucím starostou pražské části Řeporyje bude podle všeho bývalý bulvární novinář a podnikatel Pavel Novotný. Ten se nyní ke svému úspěchu vyjádřil pro server iDnes.cz. A nejen k němu. Hovořil také o migrantech. Novotný je členem ODS.

Lepším prezidentem než Zeman by byli i Kramný nebo Rychtář, spustil Pavel Novotný
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

Když Novotný viděl výsledky, došlo mu, že Řeporyje chtěly změnu. Jak dodal, měl lepší kampaň v otázce důležitého tématu – chystané třídírny komunálního odpadu, která zde má vyrůst. 

„Největší problém Řeporyjí není třídírna odpadu, ale doprava. Potřebuji Řeporyje zprůjezdnit, jenže do toho se sem stěhují obyvatelé do nové zástavby. Jsme dobrá adresa, já však chci developerům házet klacky pod nohy,“ zmínil jasně Novotný.

Původní text ZDE

Anketa

Je v pořádku, když zastupitelé vytvoří koalici bez strany, která vyhrála komunální volby?

10%
90%
hlasovalo: 12689 lidí
Své pak řekl také ke členství v ODS a o předsedovi strany Petru Fialovi. „Na mě má mimořádný vliv. Když na kongresech mluvil k představitelům místních obcí, že mají převzít zodpovědnost, hrozně mě hecnul,“ sdělil Novotný se slovy, že je Fialou fascinován. Zároveň poznamenal, že jej mrzí, že vyjednávání na magistrátu hlavního města probíhá bez občanských demokratů.

Novotný pak pozitivně hovořil i o migrantech, především o těch vietnamských, které podle svých slov miluje. „Mrzí mě přístup Čechů, kteří jim tykají a chovají se k nim neuctivě,“ řekl.

Závěrem se pak Novotný vyjádřil negativně k prezidentu Miloši Zemanovi. Podle jeho slov by lepším prezidentem byl i Petr Kramný či Josef Rychtář. „Udělali by alespoň menší ostudu, nejezdili by do Ruska na přehlídky,“ tvrdí Novotný. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…