Lidé na Facebooku se pustili do ministryně: Za družinářku se stydíme

10.09.2012 13:20

Skoro 360 lidí se po odvolání ředitele Národního divadla přidalo do facebookové skupiny Stydím se za ministryni kultury. A pro šéfku resortu Alenu Hanákovou to jistě nebude žádné příjemné čtení.

Lidé na Facebooku se pustili do ministryně: Za družinářku se stydíme
Foto: top09.cz
Popisek: Ministryně kultury Alena Hanáková

„Jen se chci zeptat....když umělci tak horovali pro TOP 09, proč nyní proti její představitelce tak brojíte? TOP 09 přeci dává do funkcí jen a jen skutečné odborné experty,” kritizuje Jiří Felix Rys. „Když si vybrali družinářku místo děkana FF UK Stehlíka tak to už něco svědčí,“ dodal.

A rozhodně to není jediná negativní reakce. Podle lidí Hanáková resortu naprosto nerozumí. „Ta paní je hloupá, ale to ji neomlouvá. Stejně jako nás neomlouvá, že takovou bezkoncepční a nekulturní politiku trpíme,” napsal Rudolf Kryl.

Lidé připomínají také fakt, že Hanáková pracovala jako družinářka. „Já se stydím za družinářku, která se nechala vmanipulovat do role ministryně. Kdo ví, co čekala, kdo ví, co jí slíbili, ale vede resort, o kterém neví vůbec nic. Paní, odevzdejte klíče a jděte domů...“ vyzval Ondřej Hrčiak.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…