Lidovec Zdechovský se vtipně vypořádal se čtenáři, kteří na něj útočili kvůli Ukrajině

04.08.2014 10:27

Na několik otázek na zahraničně politická témata v posledních hodinách odpověděl europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz. Nevyhnul se ani otázkám, které byly pro něj velmi nepříjemné, až útočné.

Lidovec Zdechovský se vtipně vypořádal se čtenáři, kteří na něj útočili kvůli Ukrajině
Foto: red
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský

Anketa

Který politik se nejvíc zasloužil o dobré věci v České republice?

hlasovalo: 108142 lidí

Čtenáře pod nickem „Sněhulák“ zajímalo, k čemu měl vést jazykový zákon, který ukrajinský parlament přijal a který podle čtenáře po třech dnech „na pokyn EU“ zrušil. A odpověď europoslance Zdechovského? „Prosím o poslání vašich osobních údajů, abychom vám mohli připravit smlouvu o poradenství na věci týkající se Ukrajiny.“

Asi máme každý jiné zdroje informací. Přečtěte si tohle...

Čtenář, který se podepsal jako „Ruda Neruda“ se Zdechovského ptal, zda by v Bruselu vydržel, i kdyby občanům začal říkat pravdu. „Nebo politik nemusí dodržovat ani Desatero? Obama už přiznal, že mučení vězňů bylo špatné. Teď už zbývá jenom přiznat, že 9/11 byl kolosální, nebo chcete-li strategický globální podvod 21. století,“ uváděl mimo jiné čtenář. Zdechovský pouze konstatoval, že oba mají asi jiné zdroje informací a odkázal „Rudu Nerudu“ na článek publikovaný na serveru, který je názorově blízký bývalé vládní koalici premiéra Petra Nečase.

Nedávný rozhovor Tomáše Zdechovského pro ParlamentníListy.cz ZDE.

Zdechovský: Nemá cenu se s vámi přít

Jiný čtenář zase tvrdil, že malajsijské letadlo nebylo sestřeleno nad územím východoukrajinských separatistů, ale v jeho blízkosti. „Přestaňte lidem tvrdit nepravdy a vystupte tedy veřejně a předložte ony důkazy, o kterých tvrdíte, že ukazují na domobranu Jihovýchodní UA,“ vyzval čtenář s nickem „soused“ lidoveckého europoslance. Ten reagoval tím, že na internetu je možné nalézt důkazy téměř pro cokoli. „Proto nemá cenu se s vámi dále přít,“ napsal Tomáš Zdechovský a ironicky čtenáři popřál „více klidu při psaní dotazů“.

Celé znění otázek a odpovědí najdete zde:

Tomáš Zdechovský

  • KDU-ČSL
  • Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…