Lidovecký poslanec se vyzpovídal čtenáři

08.01.2014 10:52

Práce poslance nespočívá jen v péči o jeho dobrý mediální obraz, ale i v komunikaci s voliči a v reagování na jejich podněty. V odpovědi na dotaz čtenáře to na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz uvedl poslanec zvolený za KDU-ČSL Vít Kaňkovský.

Lidovecký poslanec se vyzpovídal čtenáři
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jednání sněmovny

„Poslanecký plat už berete a co jste pro občany udělal? Jste úplně stejný jako všichni politici, naslibovali jste hory doly a teď nic. Zadal jsem si vaše jméno i před položením dotazu do google vyhledávače, ale nic nevyhledal. Ptám se tak, co jste za tu dobu, co jste poslancem, udělal? Při jaké příležitosti jste mluvil s občany? Kolik jste poskytl rozhovorů? Co jste publikoval za sebe - myslím po volbách?“ zeptal se na serveru ParlamentníListy.cz poslance Kaňkovského jeden ze čtenářů. A co mu poslanec odpověděl? „Dle mého názoru práce poslance zdaleka nespočívá jenom v jeho mediální propagaci, poskytování rozhovorů apod., byť i toto k práci poslance patří,“ uvedl a přidal výčet médií, jimž poskytl rozhovor.

Celá odpověď ZDE.

Za mnohem důležitější úkol poslance ale považuje komunikaci s voliči a reagování na jejich podněty.

Od skončení voleb těchto podnětů, většinou se týkaly zdravotnické problematiky, už obdržel několik. Jako místopředseda výboru pro zdravotnictví má k této problematice blízko.

„Například o víkendu jsem dostal žádost od jednoho privátního očního lékaře, abych ve výboru pro zdravotnictví projednal změnu legislativy týkající se vydávání kontaktních čoček. Dnes jsem měl v poště otevřený dopis od Koalice soukromých lékařů, kteří nesouhlasí s plánovaným zrušením regulačních poplatků - a podobných podnětů přichází celá řada,“ uvedl poslanec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …