Lithium: Jen kokot vás může volit. Před soud s vámi, došla trpělivost glosátorovi

16.10.2017 9:32

Komentátor Petr Sedláček se bez skrupulí vyjádřil ke kauze lithium. A to poté, co dle svých slov viděl v televizi dva vystrašené grázly – ministra průmyslu a obchodu Jiřího Havlíčka (ČSSD) a ministra životního prostředí Richarda Brabce (ANO).

Lithium: Jen kokot vás může volit. Před soud s vámi, došla trpělivost glosátorovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Richard Brabec v pořadu OVM

„Hovořili o lithiu – pokud si dobře pamatuji, tak to ze začátku celé vydávali ‚jenom‘ za jakési nic neříkající memorandum,“ popsal ve vysílání na ČT24. „No a dneska nám sdělují, že bychom se měli ‚přátelsky‘ domluvit, páč jinak nám hrozí překurevská arbitráž,“ dodal.

On sám lithium považuje za nafouknutý nesmysl. „Technologie se budou ubírat jinam – směr vodík,“ zmínil.

„Nicméně tohle je zlodějina za bílého dne a ČSSD a ANO by měly být okamžitě – již jenom za to, zakázány a jejich činitelé postaveni před soud – jako členové organizované zločinecké skupiny. Volit je může jenom naprostý kokot,“ uzavřel.

Ve svém dalším příspěvku pak uvedl, že pseudopolitici a úředníci zjistili, že stát je vlastně velmi jednoduchý zdroj obživy. „Byrokraté se v něm zabetonovali a nelze je ve své podstatě do důchodu vyhodit, ‚politici‘ s nimi spolupracují. Má to však jednu velkou chybu. Stát potom řídí pouze a jenom vychcaní neschopové, nebo idioti, kteří si myslí, že skutečně vytvářejí nějaké hodnoty – obvykle poskokové na nižších a středních postech – kteří jsou svými ‚kvalifikovanými‘ rozhodnutími nebezpeční pro své spoluobčany a nesmírně jim komplikují i ty nejběžnější záležitosti. Přesněji řečeno, za jejich peníze jim posírají životy a likvidují celé oblasti,“ sdělil se slovy, že důsledek bude pouze jediný. „Havárie státu jako takového, protože normální lidé přišli o nástroje, jak situaci zvrátit,“ uzavřel.

Celé příspěvky Petra Sedláčka:

kouknul jsem krátce na ČT 24 a co nevidím? dva vystrašené grázly – ministra průmyslu a obchodu a ministra životního prostředí. Hovořili o lithiu – pokud si dobře pamatuji, tak to ze začátku celé vydávali "jenom" za jakési nic neříkající memorandum, no a dneska nám sdělují, že bychom se měli "přátelsky" domluvit, páč jinak nám hrozí překurevská arbitráž. Lithium považuji za nafouknutý nesmysl, protože technologie se budou ubírat jinam – směr vodík. Nicméně tohle je zlodějina za bílého dne a ČSSD a ANO by měly být okamžitě – již jenom za to, zakázány a jejich činitelé postaveni před soud – jako členové organizované zločinecké skupiny. Volit je může jenom naprostý kokot.

---

Pseudopolitici a úředníci zjistili (už dávno), že "stát" je vlastně velmi jednoduchý zdroj obživy, Byrokraté se v něm zabetonovali a nelze je ve své podstatě do důchodu vyhodit, "politici" s nimi spolupracují. Má to však jednu velkou chybu. Stát potom řídí pouze a jenom vychcaní neschopové, nebo idioti, kteří si myslí, že skutečně vytvářejí nějaké hodnoty – obvykle poskokové na nižších a středních postech – kteří jsou svými "kvalifikovanými" rozhodnutími nebezpeční pro své spoluobčany a nesmírně jim komplikují i ty nejběžnější záležitosti. Přesněji řečeno, za jejich peníze jim posírají životy a likvidují celé oblasti. Důsledek bude pouze jediný – havárie státu jako takového, protože normální lidé přišli o nástroje, jak situaci zvrátit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Další problém v Německu. Málo peněz zdravotnicím. Tak si to nenechaly líbit

13:31 Další problém v Německu. Málo peněz zdravotnicím. Tak si to nenechaly líbit

Sociální situace je v Německu čím dál více napjatější. Protesty se začínají objevovat už i v malých …