Lůzo, už zase? Po pořadu Václava Moravce ovládla Česko drsná hádka

04.06.2018 7:50

Buď se zdaní náhrady za církevní restituce, nebo vládu Babiše nepodpoříme, burácel v ČT v pořadu Otázky Václava Moravce komunistický poslanec Pavel Kováčik. A jeho slova nenechala chladnými ani europoslance za KDU-ČSL Tomáše Zdechovského, ani bývalého radního pro rozhlasové a televizní vysílání Petra Štěpánka. A nebyli sami, kdo se rozlítili.

Lůzo, už zase? Po pořadu Václava Moravce ovládla Česko drsná hádka
Foto: Screen: ČT24
Popisek: Otázky Václava Moravce.

„Nic nezapomněli, nic nového se nenaučili. Bolševická lůza – komunisti, socani a kobliháři – se chystá znovu krást. Zdaňovat restituce, tj. navrácení majetku, který byl sloučenými (KSČ + ČSSD) bolševiky předtím ukraden – může jen nenapravitelný politický gauner. Amen! A propos! Stejně je to jen cuc na špejli pro hlupáky, protože i kdyby to v Parlamentu odhlasovali, Ústavní soud to zruší,“ okomentoval komunistický návrh Petr Štěpánek.

Anketa

Kdo byl NEJLEPŠÍM primátorem Prahy?

hlasovalo: 5531 lidí

O komunistickém návrhu jsme psali včera ZDE

„Je úsměvné, že zloději a zločinci si dnes diktují podmínky, za jakých má být ukradený majetek vydán. A dokonce ho chtěji zdanit... Oběti komunismu se musí obracet v hrobě,“ zareagoval následně i europoslanec za lidovce Tomáš Zdechovský.

Své pak řekl i komentátor Petr Sedláček. „On je zásadní problém ve způsobu a rozsahu těchto ‚restitucí‘. Je to totiž jenom další kalouskovina, na kterou doplatí a doplácí zvláště katolická církev, která posloužila jako bílý kůň. A samozřejmě to je jeden ze zásadních důvodů, proč zde nyní řádí Bureš a objektivně páchá daleko větší škody. Takže nyní to v pohodě slouží zvláště proti ní. Vlk neměl být chamtivým. Toto jsou pouze důsledky. Navíc na tom starují takové kanálie, jako jsou komunisté,“ podotkl Sedláček.

„K projednávání církevních restitucí ve Sněmovně: návrh zákona na zdanění náhrad poslanci ČSSD jednoznačně podpořili v prvním čtení a nechystáme se na tom nic měnit,“ sdělil k tomu předseda ČSSD Jan Hamáček.

A jeho komentář pak sdílel komentátor Petr Honzejk. „Vzpomínám si, jak jsme před volbami dělali rozhovor s Dominikem Dukou a pan kardinál pravil něco v tom smyslu, že zdaňování restitucí vůbec nestojí za debatu, protože to mají v programu jen komunisté a k takovému extrémnímu návrhu se přeci nikdo nepřipojí,“ poznamenal.

„Jen ať platí církev svatá za své získané mejetky daně. Když můžu já platit daně za svůj nemovitý majetek, tak ať platí i církev. Stejně ten majetek církev nezískala poctivou prací, ale sprostě ho ukradla chudým lidem,kteří se na něm dřeli od rána do večera,“ zaznívá pak v diskuzi na profilu KSČM.

Ale i tam se najdou tací, kterým komunisté a jejich názor vadí. „Jak můžete cokoliv požadovat po komkoliv? V normálním světě by jste byli v ilegalitě, hajzlové bolševický,“ rozčílil se diskutér. 

A nebyl sám. „Jděte už konečně do prdele, vy vrazi! Zničili jste život mým rodičům i prarodičům, tak už táhněte na smetiště dějin. A to jsem ještě humánní. Takže vaši soudruzi měli po 89 podle mého jen sedět na doživotí, ne být po revoluci pověšeni, jak by jim patřilo,“ píše další. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…